RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Гороскоп на 3 жовтня: Раки можуть провокувати людей, а у Стрільців не вийде закінчити розпочату справу

Негативні хвилі в цей період можуть трохи підсилитися. Хочете знати, що вас чекає 3 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде залежати від чужого настрою, а хто може вести себе зухвало.

Овен

Інтуїція зараз не буде давати вам вірних підказок. Ви будете дуже залежні від настрою оточуючих, це може збивати вас з пантелику. Не піддавайтеся емоціям, постарайтеся діяти спокійно і концентруватися на приємному.

Телець

Слухайте, аналізуйте, поступайтеся - тільки так ви збережете гармонію навколо і всередині себе. Ваша надмірна впертість зараз нікому не принесе радості. Не потрібно діяти напролом, будьте мудріші. І удача сама повернеться в вашу сторону.

Близнюки

Негативні вібрації будуть особливо сильно впливати на Близнюків. Пам'ятайте, що ваше самовладання тільки в ваших руках. Не дозволяйте нікому псувати ваші нерви. Якщо конфлікт неминучий, міцно тримайте удар і не поступайтеся.

Рак

Раки зараз схильні вести себе зухвало. Ви можете дуже яскраво одягнутися, голосно говорити, провокувати навколишніх. Не дивуйтеся, якщо така поведінка сподобається не всім. Особливо обуритися можуть ваші друзі.

Лев

Вам доведеться вступити в конфлікт з недоброзичливцями. Але в іншому день буде цілком вдалим. При сварках пам'ятайте, що уподібнюватися негарній поведінці опонента - завжди погана ідея. Будьте мудріше і спокійніше, тримайте себе в руках.

Діва

Ті представники знака, у яких є діти, зараз відчують, що можуть нарешті проявити свій авторитет. Молодші будуть до вас прислухатися, постарайтеся навчити їх чогось дійсно корисного. І не забувайте, що у них теж є своя думка.

Терези

День буде спокійним і розміреним. Для успіху вам доведеться попрацювати, але не потрібно буде занадто перепрацьовувати. Це гарний час для планування відпустки і поїздок. Якщо ви можете собі дозволити взяти додатковий вихідний, зробіть це.

Скорпіон

Ви думаєте, що поки не готові до ухвалення серйозних рішень, однак, відкладати вже нікуди. Візьміть себе в руки і зробіть те, що потрібно. Тільки потурбуйтеся про те, щоб все пройшло гладко. Ви ж не хочете нікого образити.

Стрілець

Стрільцям не вдасться довести до кінця розпочату справу. Перешкоди будуть з'являтися з усіх боків. Не зациклюйтеся на якійсь одній ідеї, відпустіть ситуацію. Якщо можете якось вплинути на події, дійте. Якщо ж ні, просто переключіться.

Козеріг

У Козерогів вірогідні не найприємніші відкриття, як вдома, так і на роботі. Ви можете дізнатися, що оточуючі щось від вас приховують. Це буде вкрай неприємно, але пам'ятайте, що у всіх своя правда. І кожен вчинок має причину.

Водолій

Ваша прямолінійність зараз буде працювати вам на руку. Не варто підбирати слова і намагатися згладжувати кути. Говоріть прямо, що і як думаєте, не бійтеся відкрито висловлювати свою точку зору. Але і не забувайте про манери і рамки пристойності.

Риби

Представники цього знака будуть занадто самостійними. В якихось справах вам дійсно простіше розбиратися самим, але не варто відкидати всю допомогу, яку вам пропонують. Пам'ятайте, що команда завжди сильніше, ніж одна людина.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.