RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 4 жовтня: Козероги почують щось неприємне, а Дів чекають гострі діалоги

У цей день важливо прислухатися до свого внутрішнього голосу. Хочете знати, що вас чекає 4 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає потік критики, а у кого все буде виходити немов саме собою.

Овен

День складеться вдало, якщо ви будете уважно слухати і аналізувати ситуацію. Грамотна тактика - зараз ваш кращий товариш. Дійте обережно і вдумливо, не поспішайте і не піддавайтеся раптовим імпульсам.

Телець

Вдалий і приємний день для Тельців. Ви будете йти своїм шляхом і це буде напрочуд даватися вам легко. Цікаві проекти будуть сипатися з усіх боків, вам залишиться тільки обрати ті, які вас зачеплять більше за інші.

Близнюки

Вас можуть багато критикувати, це може похитнути вашу впевненість. Нові починання виявляться під питанням, але вам не варто сходити з обраного шляху. Пізніше ваші старання принесуть вам приємні плоди, яким недоброзичливці сильно позаздрять.

Рак

Будьте спокійні, реагуйте на все раціонально. Ви можете бути занадто запальні, тому не варто вплутуватися в суперечки. Опоненти не задавлять вас аргументами, але через нестабільний емоційний фон ви можете швидко програти.

Лев

Гарний час для нових завдань. Зараз вам буде досить легко розширити сферу діяльності, або навіть зовсім змінити спеціальність. Постарайтеся направити свою енергію в цікаві проекти. Також варто налаштуватися на позитив.

Діва

Вас чекають досить гострі, але конструктивні діалоги. У процесі суперечок може з'ясуватися, що потрібно коригувати плани. Ініціативу краще проявити самостійно, щоб її не перехопив хтось інший. Не бійтеся бути лідером.

Терези

Ваш самоконтроль допоможе вам не розлютитись, коли навколишні категорично не будуть підтримувати вашу точку зору. Але не потрібно записувати всі заслуги тільки на свій рахунок. Ваша впертість може іноді бути неприємною, пам'ятайте про це.

Скорпіон

Приємний день для Скорпіонів. Ви і зі своїми справами зможете розібратися, і оточуючим допоможете, і ще залишаться сили на розваги, плани і домашні справи. Емоційний фон зараз допоможе і вашому самопочуттю, тримайте цю хвилю!

Стрілець

Вас чекають приємні новини, особливо вони стосуватимуться вашої професійної сфери. Начальство зараз буде до вас розташоване, постарайтеся використовувати це, щоб досягти бажаних результатів. Вдома варто бути уважнішими до близьких.

Козеріг

Ви можете почути щось зовсім неприємне від людини, яка зазвичай з вами на одній хвилі. Постарайтеся поставитися до цього з розумінням. Прислухайтеся, ймовірно, точка зору зі сторони підкаже вам щось дійсно корисне.

Водолій

Представникам цього знака, ймовірно, доведеться поступитися і відмовитися від якихось своїх задумів. Це буде трохи неприємно, але краще зараз не ставати в позу. Так ви збережете власні нерви і зможете домогтися більшого.

Риби

Вам доведеться задуматися про свої пріоритети. Також можлива ситуація, в якій потрібно буде піти на певні жертви заради досягнення мети. Ви будете готові до такого повороту подій, тому цей нюанс не застане вас зненацька.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.