RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Гороскоп на 5 жовтня: Терезам не можна забувати про відпочинок, а Стрільців можуть поставити в глухий кут

У цей час важливо налаштувати свою свідомість на прийняття нової інформації. Хочете знати, що вас чекає 5 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому треба не боятися ризикувати, а хто повинен підрахувати свої доходи.

Овен

Овни будуть ще більш привабливі, ніж зазвичай. Цікаво, що зараз ця риса не просто розкриється, але і допоможе досягти нових висот у кар'єрі. Вам буде легко взаємодіяти з людьми і обставинами. Не бійтеся ризикувати.

Телець

Вам може здатися, що удача від вас відвернулася. Але це зовсім не так. Для досягнення цілей вам потрібно працювати старанніше, покладатися на себе, не відкидати допомогу близьких. Використовуйте всі методи, щоб отримати бажане.

Близнюки

Ви будете на висоті своїх комунікативних здібностей. Людей буде тягнути до вас, немов величезним магнітом, це можна використовувати як для вирішення робочих питань, так і для приємного спілкування. Не дивуйтеся підвищеній увазі в вашу адресу.

Рак

Хороший день для вирішення фінансових проблем. Ваші витрати зараз варто добре продумати. Краще запишіть їх на папері. А от доходи потрібно не просто підрахувати, а постаратися розпланувати так, щоб вийшло відкласти щось на майбутнє.

Лев

Гарний час для проведення ділових переговорів. Всі питання, що стосуються роботи і бізнесу, не варто відкладати в дальній ящик. А ось з домашніми справами можна трохи почекати. Якщо запланували прибирання, краще перенесіть його.

Діва

Колеги та начальство зараз можуть почати активно вас критикувати. Будьте готові дати відсіч, але в якості аргументів обов'язково використовуйте реальні приклади і факти. Одним тільки пустим словам і обіцянкам зараз ніхто не повірить.

Терези

Терезам, які звикли вирішувати свої проблеми самостійно, буде в цей день значно простіше. Безліч завдань впаде на ваші плечі, але при належних зусиллях ви зможете подолати всі труднощі. Не забувайте про відпочинок.

Скорпіон

Ви впевнені в собі і дієте ефективно і стрімко. Це викликає повагу з боку оточуючих. Досить імовірно, що ваші старання помітять на роботі. Але не варто спеціально хвалитися і красуватися перед керівництвом.

Стрілець

Для представників цього знаку зараз дуже важливо проявляти гнучкість і активність. Вас легко можуть поставити в глухий кут, але при належних зусиллях ви зможете обійти будь-які перешкоди. Пам'ятайте, що досвід і розум часто сильніше за дії напролом.

Козеріг

Вам однозначно варто трохи ризикнути заради досягнення нової мети. Подумайте, що ви можете втратити в разі поразки. Якщо не боїтеся, робіть, що задумали. Не слухайте тих, хто не вірить у свої сили. Але прислухайтеся до близьких.

Водолій

Водолії зможуть домогтися дивовижних вершин. Все, що вам потрібно - не залишатися на місці і рухатися вперед. Наберіться сил і зробіть широкий крок назустріч своєму майбутньому. Правда, можливі раптові зміни планів, пам'ятайте про них.

Риби

Риб чекають несподівані неприємні звістки. Дуже ймовірні втрати в робочій сфері, можливо, вам випишуть штраф або знизять зарплату. Постарайтеся діяти обережно і зайвий раз не наражатися на конфлікт з начальством.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.