RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Гороскоп на 10 жовтня: Водоліям варто зайнятися прибиранням, а Тельцям потрібно простіше ставитися до невдач

Позитивні хвилі будуть охоплювати представників більшості знаків Зодіаку. Хочете знати, що на вас чекає 10 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це запитання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає гарний настрій, а хто зможе отримати дуже корисний досвід.

Овен

Ваш настрій буде на висоті весь день. Великих радостей не передбачається, а ось маленьких буде дуже багато, важливо тільки звертати на них увагу. Ви навіть можете отримати несподіваний прибуток, якщо вчасно зловите свій момент.

Телець

Невдачі можуть здатися страшними, але незабаром ви зрозумієте, що вони не так вже й жахливі. Сприймайте їх як корисний життєвий досвід. З того, що відбувається ви зможете винести чимало цінних уроків, які допоможуть вам в майбутньому.

Близнюки

Вірогідне отримання допомоги в справі, яка поки вам не дається. День буде приємним, хоч і не найпростішим. Докладені зусилля окупляться сповна. Будьте продуктивні і насолоджуйтеся навіть найпростішими речами.

Рак

Давні партнери можуть раптово про себе нагадати. Уникайте розмов і зустрічей, які можуть вас травмувати. Бережіть свої нерви, ніхто вам їх не відновить. Якщо не хочете чогось робити, скажіть про це одразу і прямо.

Лев

Вам доведеться прямо на ходу коригувати свої плани, все буде йти не так, як було заплановано. Але потім ви зрозумієте, що всі зміни були на краще. Це гарний час для будь-якої творчості. Також гарною ідеєю буде генеральне прибирання.

Діва

Несподівані новини зіб'ють вас з пантелику. Але незабаром стане ясно, що ця інформація для вас вкрай корисна, вона допоможе зробити правильний вибір. При прийнятті рішень не покладайтеся на інтуїцію, дійте з холодним розумом.

Терези

Люди, які вже втручалися у ваші справи, знову дадуть про себе знати. Вам доведеться перетерпіти неприємні розмови, але краще тримати себе в руках і не вибухати. Скандал не допоможе нічого вирішити, не провокуйте його і побережіть свої нерви.

Скорпіон

Краще вам поки утриматися від зайвого спілкування, особливо з тими, хто вам і в хорошому настрої не дуже приємний. Вам буде важко говорити спокійно, коли люди будуть не погоджуватися з вашою точкою зору. Завзятість може завести вас в глухий кут.

Стрілець

Знайомства будуть корисними, якщо ви покажете себе з кращого боку. Більше цікавтеся справами своїх близьких, їм потрібна ваша увага. Зараз рідним може здатися, що робота для вас на першому місці. Покажіть їм, що вони помиляються.

Козеріг

Не відволікайтеся від запланованих завдань. Вам хочеться закінчити кілька справ одразу, але навряд чи це вийде. Тому займайтеся всім поступово і без поспіху. Краще зробити все якісно, але повільно, ніж навпаки.

Водолій

Ви доведете до кінця старі справи і зможете зайнятися домашніми турботами. Рутинні заняття будуть приносити вам більше задоволення, ніж робочі завдання. Тому скоріше завершіть всі кар'єрні питання і займіться прибиранням і готуванням.

Риби

Можливі труднощі і непорозуміння. Щоб вирішити проблеми, що накопичилися, вам потрібно діяти нестандартно. Уважно стежте за реакцією оточуючих, надто несподівана поведінка може їх від вас відштовхнути.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.