RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 12 жовтня: Стрільцям буде просто зробити помилку, а Козерогам не можна кидати справи

Романтичні вібрації зараз охоплять практично всіх навколо. Хочете знати, що вас чекає 12 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто захистити себе від неприємних емоцій, а хто буде вкрай образливим.

Овен

Не виключено, що ви можете раптово закохатися. Будьте обережні, але і не захищайте себе від приємних почуттів. Пам'ятайте, що ваші емоції повинні приносити вам радість, але при цьому не можна забувати про оточуючих і їхню довіру.

Телець

Ви отримаєте корисну інформацію, постарайтеся зберегти її в своїй голові. Також велика ймовірність вирішення старих проблем, дійте активно і енергійно. Не думайте про погане, щоб не збитися зі шляху.

Близнюки

Чималу кількість часу зараз займе вирішення побутових питань. Але ними потрібно зайнятися, так як інакше вони будуть постійно на вас тиснути. Краще завершити заплановані справи перш, ніж братися за щось нове.

Рак

Не здавайтеся і йдіть до мети. Ви зараз можете бути вкрай образливі, але пам'ятайте, що це тільки ваша проблема. Оточуючі не можуть здогадатися, в якому настрої ви перебуваєте. Не зривається на них.

Лев

Можливі суперечки і навіть конфлікти на фінансовому грунті. Також вам може здатися, що вас ніхто не підтримує. Згадайте про те, що близькі люди багато разів допомагали вам раніше, тому не можна засуджувати їх поведінку занадто критично.

Діва

День буде виснажливим. Вам також буде непросто не втратити інтерес до важливих завдань. Якщо захочеться все кинути, просто заспокойтеся і дайте собі видихнути. Не примушуйте себе, якщо сил зовсім немає, деякі завдання краще відкласти.

Терези

Якщо ви не хочете прислухатися до думки зі сторони, краще не беріться за важливі справи. Самостійно ви зараз тільки наламаєте дров. А ось з підтримкою зможете домогтися успіху. Командна робота завжди вимагає уважного ставлення до оточуючих.

Скорпіон

День краще підходить для роздумів, ніж для активних дій. Дозвольте собі розкласти по поличках власні почуття, це принесе гармонію і гарний настрій.

Стрілець

Зараз може здатися, що вам все моря по коліно. Але це не зовсім так. Краще будьте обережні і не беріться за справи, в яких не впевнені на 100%. Припуститися помилки завжди простіше, ніж ліквідувати її наслідки.

Козеріг

Доводьте почате до кінця. Не кидайте справи на півдорозі, навіть якщо дуже хочеться. Ви можете посваритися з другом або співробітником. У сварці будьте мудріші, не дозволяйте собі хамство і не розпалюйте конфлікт.

Водолій

Зараз будь-яка дрібниця може вивести вас із себе. Постарайтеся заспокоїтися і не нервувати через дрібниці. Якщо не можете взяти себе в руки самостійно, випийте натуральні заспокійливі. Або навіть запишіться на прийом до психолога.

Риби

Вам варто уважно аналізувати все, що відбувається навколо. Не втрачайте пильність і не йдіть на поводу у власних домислів. Якщо сумніваєтеся в чомусь, перепитаєте двічі, так ви зможете уникнути невірних висновків.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.