RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Гороскоп на 18 жовтня: Левам потрібна перерва, а Скорпіонів відвідає вітер змін

Хочете знати, що на вас чекає 18 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це запитання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно дотримуватися обережності, а кого чекають приємні новини.

Овен

В цей день вам варто звернути особливу увагу на своє самопочуття. Організм сам підкаже, якими справами краще зайнятися і яке харчування вибрати. Прислухайтеся до свого тіла і стану душі.

Телець

Веселощі можуть ховатися в звичайних речах. Спробуйте просто їх помітити. Дуже часто ми забуваємо радіти простим дрібницям, але ж саме вони роблять наше життя неповторним.

Близнюки

Після важкого дня дозвольте собі гарненько розслабитися і відпочити. Прийміть ванну, випийте смачний напій і проведіть час так, як хочеться саме вам.

Рак

У ваше життя може вторгнутися хтось, кого ви в ньому абсолютно не чекаєте. Це не погано, але варто бути обережним. Адже хто знає, які сюрпризи або навіть небезпеки чекають за рогом?

Лев

Вам варто зробити перерву в робочих справах. Завершіть заплановані завдання і просто дайте собі відпочити. Не будуйте плани, не складайте списки. Поживіть для себе, не замислюючись про те, як "треба".

Діва

Продумайте свої витрати наперед. Інакше ви легко можете втратити велику суму грошей. Зараз вам потрібно уважно стежити за своїми імпульсами, вони можуть завести вас в справжню безвихідь.

Терези

Пауза в особистому житті може затягнутися. В цей період все залежить від ваших рішень. Не приймайте їх поспішно, але і не відкладайте в довгу шухляду. Не бійтеся ризикувати, ваше щастя зовсім поруч.

Скорпіон

Вітер змін несе вам приємну новину. Ця подія може як окрилити вас, так і зовсім вибити з колії. Дихайте повільно, думайте і намагайтеся діяти раціонально.

Стрілець

У вашому арсеналі має з'явитися важлива зброя - впевненість в собі. Зараз вам її дуже не вистачає. Згадайте про свої заслуги і перемоги. Коли задумаєтеся, одразу ж зрозумієте, що ви набагато сильніше, ніж самі собі здаєтеся.

Козеріг

Проаналізуйте свої бажання. Так буде простіше зрозуміти, за які справи потрібно братися в першу чергу. Вам хочеться встигнути все і одразу, але краще займатися своїми планами поступово.

Водолій

Зовсім скоро ви відчуєте новий приплив сил і емоцій. Це пов'язано з вашим окриленим настроєм. Використовуйте ці емоції, щоб затримати в своєму житті стан радості і приємного умиротворення.

Риби

Поки що вам не варто робити різких кроків. Навіть на шляху до самої заповітної мети не забувайте, що життя відбувається саме зараз, в цю хвилину, і не можна відкладати його на потім. Живіть в моменті, інакше можете багато втратити.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.