RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 21 жовтня: Скорпіонам не можна відходити від плану, а Водолії можуть захворіти

Хочете знати, що на вас чекає 21 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це запитання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто задуматися про свою поведінку, а хто може раптово захворіти.

Овен

Навіть найщасливіших представників знаку сьогодні чекатимуть перешкоди і провали. Не засмучуйтеся, скоро ця смуга пройде. Зараз важливо винести з неї максимум корисної інформації та досвіду.

Телець

Відпочиньте від роботи, зараз це вам просто необхідно. Постарайтеся зайнятися чимось приємним, що не вимагає особливих зусиль. Але і лінуватися собі не дозволяйте, інакше потім не зможете повернутися в нормальний ритм.

Близнюки

Після всіх подій останніх днів вам явно потрібен відпочинок. Дозвольте собі поспати на годину довше або полежати на дивані. Не влаштовуйте в цей день прибирання, вона відніме у вас зайві сили.

Рак

Перед новим життєвим етапом вам потрібно накопичити сили. Щоб впоратися з цим завданням, оточіть себе приємними людьми і максимально цікавими заняттями. Не бійтеся пробувати щось нове.

Лев

Вірити в краще - це прекрасно. Але тільки на одній вірі далеко не заїдеш. Вам пора взяти себе в руки і почати самостійно працювати над своїм майбутнім. За вас ніхто цього зробити не зможе.

Діва

Зачекайте зручного моменту, щоб нарешті наважитися на впевнений крок. Ви все зможете, потрібно тільки правильно себе налаштувати. І постарайтеся максимально підготуватися.

Терези

Вам варто задуматися про свою поведінку. Зараз ви можете почати дратувати навіть найближчих людей. Подивіться на себе з боку. Ви самі стали б терпіти таку людину в своєму оточенні?

Скорпіон

Обов'язково закінчіть ті справи, які на сьогодні напланували. Інакше плани можуть почати змінюватися і всі ці завдання лишаться висіти на ваших плечах тяжким вантажем. Зараз вам не можна лінуватися і себе жаліти.

Стрілець

Вам варто приділити час домашнім справам. Займіться прибиранням, приготуйте вечерю, зробіть перестановку. Або просто проведіть день на дивані. Це однозначно піде на користь вашому розуму.

Козеріг

Не реагуйте занадто агресивно на випадкові невдачі. Неприємності трапляються з усіма, це абсолютно нормально. Пам'ятайте, що всі ці нюанси скоро пройдуть і до вас повернеться гармонія. Важливо тільки не зациклюватися на негативі.

Водолій

Ви зараз можете раптово захворіти. Слідкуйте за своїм здоров'ям і слухайте свій організм. Намагайтеся добре харчуватися, пийте вітаміни і не зловживайте шкідливими звичками. Ваше тіло потребує турботи.

Риби

Не їжте занадто багато солодкого, це може вплинути на ваш фізичний і моральний стан. Здорове харчування зараз буде дуже важливим для вашого доброго настрою, адже все шкідливе одразу ж позначиться за стані вашого організму.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.