RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

Всі новини

Гороскоп на 22 жовтня: Скорпіонам потрібно навчитися говорити "Ні", а Риб чекають пригоди

Хочете знати, що на вас чекає 22 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це запитання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно відмовитися від шкідливих звичок, а кого чекає приємна подія.

Овен

Не варто забувати про власні бажання. Прекрасно думати про інших, але не можна відвертатися від себе повністю. Згадайте, чим ви давно хотіли зайнятися. Ця справа принесе вам радість і комфорт.

Телець

Переключіться. Ви занадто зациклені на якійсь проблемі. Поки у вас не виходить її вирішити, але ви витрачаєте дуже багато енергії на свої емоції. Не потрібно намагатися розібратися з усім прямо зараз.

Близнюки

Дайте час своїй долі. Ви чекаєте якихось змін, але вони не можуть відбутися прямо зараз. Відпочиньте, це допоможе потрібним сюрпризам прийти у ваше життя. І не пийте багато кави.

Рак

Сьогодні вам потрібно відмовитися від усіх шкідливих звичок. Це важливо, інакше ви почнете дуже недобре себе почувати вже до вечора. Постарайтеся правильно харчуватися і не сидіти занадто багато перед монітором.

Лев

Скоро в ваше життя прийде якась дуже приємна подія. Будьте готові до приємних емоцій, вам буде важливо не втратити від них голову. Займіться собою. Приділіть час своєму здоров'ю і красі.

Діва

Це хороший день, щоб зайнятися своїм внутрішнім комфортом. Якщо ви ніколи не пробували медитувати, спробуйте зараз. Вам здається, що такі заняття не принесуть вам радості. Але, якщо дасте їм шанс, ви приємно здивуєтеся.

Терези

Відреагуйте нарешті на слова оточуючих. Так, вам здається, що ви сильніше, досвідченіше і мудріше. Але іноді ви можете випускати з виду дуже важливі деталі.

Скорпіон

Не дозволяйте токсичним людям отруювати ваше життя. Якщо бачите, що хтось починає використовувати вас у своїх цілях, йдіть в сторону. Ви не зобов'язані постійно всім допомагати. Навчіться говорити "Ні".

Стрілець

У тихому омуті можуть ховатися ті ще чорти. І це твердження зараз як не можна яскравіше описує ваш настрій. Вам хочеться пригод? Що ж, дозвольте собі їх знайти. Але будьте готові до несподіваних поворотів.

Козеріг

Романтика просто захльостує вас з усіх боків. Це прекрасно, але пам'ятайте, що важливі справи самі себе не закінчать. Якщо ви не завершите почате, воно потім не дозволить вам насолоджуватися довгоочікуваним відпочинком.

Водолій

Пам'ятайте, як рвалися всупереч усьому до якоїсь дуже заповітної мети? Зараз ви можете її отримати. Вам може надійти пропозиція, від якої вам буде непросто відмовитися. Та хіба потрібно відмовлятися, якщо на горизонті ваша мрія?

Риби

Попереду багато захоплюючих пригод. Налаштуйтеся на позитивну хвилю і не бійтеся йти вперед. Вас чекають яскраві спогади, якщо ви зважитеся спробувати щось кардинально нове.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.