RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 23 жовтня: Дівам не можна брехати, а Тельцям не варто сидіти вдома

Хочете знати, що на вас чекає 23 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це запитання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде багато працювати, а кому доведеться коригувати плани.

Овен

У цей день вас чекає явний вплив позитивних вібрацій. З самого ранку ваш настрій може бути не дуже приємним, але ближче до обіду всі почне набувати нових барв. Можна планувати на цей день будь-які зустрічі.

Телець

Сьогодні вам однозначно не варто засиджуватися вдома. Постарайтеся вибратися на свіже повітря під будь-яким приводом. Навіть 15 хвилин на вулиці підуть вам на користь. І не забувайте тепло одягатися.

Близнюки

Ваша мрія зараз немов від вас вислизає. Але це тільки ілюзія. Насправді, все йде саме так, як повинно. Просто вам хочеться прискорити події через власну нетерплячість. Тримайте себе в руках.

Рак

Ймовірно, вам доведеться сьогодні чимало попрацювати. Це може трохи вибити вас з колії, так як доведеться коригувати деякі плани. Але не поспішайте засмучуватися. Чим більше зусиль прикладете сьогодні, тим більше часу заощадите завтра.

Лев

З вашим характером зараз складно сперечатися. Він немов затуманює ваш розум, змушуючи діяти зовсім нелогічно. Постарайтеся прислухатися до слів оточуючих. І не поспішайте приймати важливі рішення.

Діва

Вам може захотітися когось обдурити. Це може здаватися найлегшим виходом із ситуації, але не варто діяти занадто необачно. Ваша брехня може дуже погано позначитися на репутації в майбутньому.

Терези

Перегляньте свої плани на тиждень. Чи не занадто мало приємних занять ви собі запланували? Так, справи нікуди не подінуться. Але ж і повністю захищати себе від веселощів - зовсім неправильна тактика.

Скорпіон

Вірите чи ні, але ви зараз маєте цілковиту рацію. Багато хто вас відмовляє, але ви вірите в свою позицію і відстоюєте її. І робите правильно. Єдине, що варто враховувати - ви можете відповідати людям занадто різко. Слідкуйте за своїм тоном.

Стрілець

Перед новим життєвим етапом вам слід набратися сил. Сьогодні ви можете отримати новину, до якої будете не зовсім готові. Постарайтеся реагувати спокійно і продумати всі деталі подальших дій.

Козеріг

Робота буде вимагати від вас посиленої концентрації на деталях. Не довіряйте нагоді, краще перевірте всі нюанси двічі. Дуже ймовірно, що хтось у вашому оточенні виконав свою частину обов'язків не зовсім ретельно.

Водолій

Ви можете бути дуже незграбними, тому з обережністю беріться за справи, які вимагають граничної акуратності. Постарайтеся не брати на себе велику кількість роботи в цей день.

Риби

Сьогодні ваші комунікативні навички будуть на висоті. Використовуйте це, щоб налагодити відносини з кимось, з ким останнім часом вони не складаються. У спілкуванні намагайтеся бути м'якше і акуратніше.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.