RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 24 жовтня: Раків чекає затишшя в особистому житті, а Леви будуть всіх дратувати

Хочете знати, що на вас чекає 24 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це запитання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому можна ризикувати, а кого чекає неприємне занурення в купу проблем.

Овен

Сьогодні вам варто прислухатися до свого організму. Якщо будете відчувати млявість і втому, дайте собі відпочити. Це дуже важливо, адже скоро вам знадобляться сили для серйозної справи.

Телець

Постарайтеся не надто турбуватися через дрібниці. Не потрібно витрачати свою енергію на переживання, які не несуть в собі нічого, крім негативу. Відпочиньте і займіться чимось приємним і корисним.

Близнюки

Вам краще приділити цей день роботі. Постарайтеся закінчити заплановані справи, можете навіть спробувати взятися за кілька нових проектів. Зараз робочі питання будуть даватися вам легко і навіть по-своєму весело.

Рак

В особистому житті настає період затишшя. Вам може хотітися емоцій, але не намагайтеся отримати їх зараз. Краще просто почекайте, нові фарби скоро самі прийдуть у ваше життя. Всьому свій час.

Лев

Зараз ви, без перебільшення, справжня заноза. Ви псуєте настрій як собі, так і оточуючим. З будь-якого приводу і без такого. Ви можете самі цього не помічати, але постарайтеся подивитися на себе зі сторони. Інакше наслідків не уникнути.

Діва

Не потрібно гнатися за захмарною мрією. Так, мріяти це прекрасно, але життя відбувається прямо тут і зараз. І поки ви літаєте в хмарах, ви його пропускаєте. Озирніться, навколо вас так багато прекрасного!

Терези

Не чіпляйтеся за минуле, особливо в тому випадку, якщо воно не дуже чіпляється за вас. Відпустіть старі нездійснені бажання, вони сильно терзають вас останнім часом. Чим швидше ви перестанете озиратися, тим швидше зможете піти вперед.

Скорпіон

Не бійтеся ризикувати, особливо в тому випадку, якщо це стосується вашої зовнішності. Зараз просто ідеальний час для кардинальних змін. Сміливо пробуйте все яскраве і незвичайне.

Стрілець

Вам краще не поспішати з висновками. Ви можете думати, що бачите ситуацію наскрізь, але це не зовсім так. Ваша самовпевненість може зіграти з вами злий жарт. Будьте обережні і не вважайте себе найрозумнішим.

Козеріг

Раптовий ком проблем і справ трохи вибив вас з колії. Здається, що почалася якась чорна смуга, але насправді це просто етап труднощів. Він скоро пройде, вам тільки потрібно взяти себе в руки і налаштуватися на позитивну хвилю.

Водолій

Вам довелося вилізти зі своїх мрій і зануритися в мирські проблеми. Це не дуже приємно, але по-іншому ніяк, це ж життя. Не засмучуйтесь. Ваші мрії та плани нікуди не поділися, просто вам потрібно повернутися до них трошки пізніше.

Риби

У вашому оточенні з'явиться людина, яка дуже вами зацікавиться. Ймовірно, її інтерес буде пов'язаний зі змінами у вашому особистому житті. Зверніть увагу на слова і дії оточуючих. Вони підкажуть вам правильний вихід.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.