RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 10 грудня: Рибам не можна довіряти інтуїції, а Ракам потрібно відключити емоції

Хочете знати, що на вас чекає 10 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде готовий до змін, а кому треба перестати намагатися сподобатися іншим.

Овен

В цей день вам варто бути гранично уважними. Намагайтеся нічого не упускати, особливо в робочих справах. Ви можете отримати несподівану пропозицію або прохання. Не поспішайте відмовлятися, навіть якщо ідея здається вам неприємною.

Телець

Спробуйте діяти так, ніби на вас ніхто не дивиться. Ви занадто часто чекаєте схвалення від навколишніх, це дуже сильно збиває вас зі шляху. Не намагайтеся нікому сподобатися, просто робіть те, що вважаєте за потрібне.

Близнюки

Від вашої думки може залежати великий проект. Не бійтеся говорити те, що думаєте. Навіть якщо ваше начальство буде спочатку з вами не погоджуватися, пізніше вони зрозуміють, що ваша точка зору була найправильнішою.

Рак

Вимкніть свої емоції. Тільки так ви сьогодні зможете ні на кого не зірватися. Ваш настрій буде загострюватися ще з самого ранку, тому не потрібно планувати на цей день важливі завдання. До вечора ситуація стабілізується.

Лев

Для вас настає період змін. Цікаво, що не до всіх з них ви готові. Але діяти ви будете так, немов знали про всі деталі заздалегідь. Ваше вміння взяти себе в руки дуже сильно допоможе і вам, і вашим колегам.

Діва

Перед тим, як когось в чомусь звинуватити, подумайте двічі. Ми ніколи не знаємо на 100 відсотків мотиви і почуття інших людей. Не потрібно намагатися ставити себе на чиєсь місце, все одно ви не побачите ситуацію його очима.

Терези

Відмовтеся від галасливих компаній і походів в багатолюдні місця. Швидше за все, подібні ситуації будуть для вас стресовими. Зараз вам краще якомога більше часу провести наодинці з собою. Так всім буде комфортніше.

Скорпіон

Вам може захотітися виплеснути на когось свій негатив. Треба бути обережними з цим бажанням, адже ви можете нашкодити не тільки комусь, а й собі. Краще направте свою енергію в корисне русло. Наприклад, в спорт.

Стрілець

У чому тільки вас сьогодні не намагаються дорікнути. Здається, ніби все чіпляються до кожного вашого кроку. І, в принципі, так воно і є. На жаль, зараз ви нікому нічого не доведете. Тому постарайтеся просто не приймати все близько до серця.

Козеріг

Ви цілком і повністю занурені в сімейні турботи. Це приємно, але варто подумати і про фінанси. Порахуйте ваші кошти і подумайте, які витрати вас чекають. Добре б сьогодні скласти якийсь список майбутніх покупок.

Водолій

Ви літаєте в хмарах своїх бажань і мрій. Зі сторони може здатися, що ви ведете себе легковажно. Але насправді ви рухаєтеся в напрямку дуже важливого етапу вашого життя. Продовжуйте в тому ж дусі. Доля любить мрійників.

Риби

Не поспішайте робити висновки. Перед тим, як прийняти якесь рішення, вам варто все дуже ретельно обміркувати. Ваша інтуїція сьогодні може вести вас по помилковому сліду, тому не варто сліпо їй довіряти.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.