RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Гороскоп на 12 грудня: Левам не можна поспішати, а Водоліям можна відмовитися від прибирання

Хочете знати, що на вас чекає 12 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому треба слухати інтуїцію, а хто повинен подякувати долі.

Овен

У вашому оточенні може щось різко змінитися. Прислухайтеся до своєї інтуїції, вона підкаже, кому можна довіряти. Не забувайте про помилки минулого, це допоможе уникнути їх повторення.

Телець

Сьогодні ви будете близькі до якоїсь своєї мети. Не опускайте руки і працюйте, навіть якщо буде дуже хотітися послати все на три букви. Зберіться, зараз вам потрібно набратися сил і зробити останній ривок.

Близнюки

Від вашої думки можуть залежати чиїсь взаємини. Не намагайтеся влазити в конфлікти, навіть якщо думаєте, що робите правильно. Ви ризикуєте зіпсувати комусь настрій, тому думайте головою.

Рак

Вранці вам може несподівано посміхнутися удача. Подякуйте долі за це. Зараз вам потрібно вміти помічати всі приємні дрібниці, саме це принесе вам щастя і внутрішню рівновагу.

Лев

Не поспішайте. Якщо ви кудись не встигнете, світ не завалиться. Дайте собі час, щоб ретельно зібратися, підготуватися, випити чашечку кави. Краще затриматися на 15 хвилин, ніж прийти в настрої з усіма посваритися.

Діва

Відпочиньте від ваших планів. Ви занадто зациклюютеся на майбутньому, забуваючи про сьогоднішній день. Дозвольте собі ні про що не думати і нічого не планувати заздалегідь. Так ви проведете час із задоволенням і користю.

Терези

По вашому здоров'ю наче трактор проїхався. А все через те, що ви себе перевантажуєте. Вам треба відпочити, дозвольте собі один день просто нічого не робити. Це дуже важливо для вашого фізичного і морального комфорту.

Скорпіон

Вірите в чудеса? А варто було б, тому що сьогодні вони будуть траплятися на кожному кроці. Але побачити їх зможуть тільки ті представники знаку, які готові для цього відкритися. Не бійтеся бути трохи більш наївні і добріші, ніж зазвичай.

Стрілець

У ваших руках може опинитися якийсь важливий документ. Якщо це трапиться, ні в якому разі не приймайте рішення самостійно. Порадьтеся з більш досвідченими людьми і дайте собі час на те, щоб все обдумати.

Козеріг

Плани на майбутнє доведеться відкласти. Вам варто зайнятися списком справ, який вже у вас є, інакше ви нічого не встигнете закінчити вчасно. Не плануйте нічого нового до тих пір, пора не розберетеся зі старим.

Водолій

Домашні справи можуть почати вас серйозно втомлювати. Не змушуйте себе займатися прибиранням і готуванням, якщо це псує вам настрій. Але і лінуватися теж не треба. Якщо не хочете робити роботу по дому, займіться іншою корисною справою.

Риби

Друзі зараз вам просто необхідні. Приділіть їм час, і не бійтеся поділитися чимось таємним. Люди, які вас люблять, завжди будуть на вашому боці. Навіть коли вам буде здаватися, що вони не можуть вас зрозуміти.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.