RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Гороскоп на 14 грудня: Скорпіонів чекають невдачі, а Рибам доведеться боротися зі спогадами

Хочете знати, що вас чекає 14 грудня? Експерти " Апостроф.Лайм " вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, хто почне сумніватися в собі, а хто зможе зберегти гармонію.

Овен

Овни можуть почати сумніватися у власних переконаннях. Вас можуть терзати думки про те, чи правильний шлях ви обрали, чи займаєтеся тим, чим справді хочете. Проаналізуйте ситуацію і тоді зрозумієте, в який бік варто рухатися.

Телець

Тельці можуть розчаруватися в своїх силах, так як звалять на себе більше задач, ніж зможуть одночасно завершити. Це сильно вплине на ваш емоційний стан, тому не варто себе перевантажувати. Постарайтеся абстрагуватися від роботи.

Близнюки

Вам зараз будь-які гори по плечу. Всі справи, за які будуть братися Близнюки, будуть немов закінчуватися самі. Більш того, результати вашої роботи приємно здивують і вас самих, і ваше оточення. Не відмовляйте в допомозі, якщо вас про неї попросять.

Рак

Дружелюбність Раків допоможе їм зберегти гармонію в колективі і вдома. Також зараз у вас є хороший шанс втілити в реальність давні бажання, скористайтеся цією можливістю мудро. Не поспішайте закінчити всі справи в один момент.

Лев

Ваша делікатність допоможе уникнути конфліктів з співробітниками та близькими. Не варто занадто сильно напружуватися, даний період не принесе бажаних результатів, а сили будуть витрачені. Краще займіться справами, які не вимагають особливих моральних зусиль.

Діва

Для представників цього знака настає період удач і перемог. Ви можете випередити своїх конкурентів, якщо не будете лінуватися і прикладете необхідні зусилля. Не здавайтеся, ви перебуваєте в одному кроці від фінішної прямої.

Терези

Ви намагаєтеся схопитися за кілька справ одночасно, через це виникають як внутрішні, так і зовнішні конфлікти. Розставте пріоритети і все стане на свої місця. Також не варто занадто різко реагувати на критику.

Скорпіон

Зараз можливі невеликі втрати і невдачі. Враховуйте це, приймаючи важливі рішення. Великі покупки здійснювати можна, але робити це потрібно вдумливо, без імпульсів. І не забувайте про вашу родину, зараз ви їй потрібні.

Стрілець

Велика ймовірність суперництва з кимось, хто сильніший за вас. Наберіться терпіння, постарайтеся знайти союзників. Вы можете порушувати правила, але не дозволяйте собі перегинати палицю. Ваша гра має лишатися чесною.

Козеріг

Не поспішайте приймати важливі рішення. Якщо потрібно попросити когось про допомогу, зробіть це. І постарайтеся сьогодні не займатися робочими справами, вам потрібно відволіктися. Інакше пізніше вам буде не вистачати сил і натхнення.

Водолій

Зараз ваша інтуїція працює чудово, прислухайтеся до неї. Ваш успіх залежить тільки від вас, тому, чим більше зусиль ви докладете, тим більшого зможете досягти. Не дозволяйте собі лінуватися і відмовлятися від важливих справ.

Риби

Не дозволяйте старим спогадам вас контролювати. Ваше минуле тягне вас назад, але в ваших силах вирватися і зробити рішучий крок вперед. Не бійтеся діяти, ви зараз нічого не втрачаєте.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.