RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Гороскоп на 15 грудня: Козерогам не можна реагувати на образи, а Терезам потрібно простіше до всього ставитися

Хочете знати, що на вас чекає 15 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна ризикувати здоров'ям, а кого чекають помилки і промахи.

Овен

Сьогодні вам ні в якому разі не можна ризикувати своїм здоров'ям. Відмовтеся від будь-яких занять, які можуть будь-яким чином нашкодити вам фізично. І не забувайте про правильне харчування, вітаміни і свіже повітря.

Телець

Ви сповнені енергії, тому можете досягти дуже багато чого. Зараз варто сміливо братися за будь-які справи. Але важливо, щоб вам не було нудно, інакше ви швидко втомитеся. Займіться тим, що вам цікаво, тоді зможете досягти нових цілей.

Близнюки

День буде наповнений несподіванками. Новини можуть вас нервувати, але вам доведеться з ними змиритися. Світ не стоїть на місці, ніщо ніколи не залишається тим самим. Запам'ятайте це і зробіть свої мудрі висновки.

Рак

Раків чекають завдання, за які зазвичай вони не стали б братися самостійно. Але, на жаль, поки не закінчаться ці справи, почати щось нове буде проблематично. Наберіться терпіння і подумайте, як можна швидко і якісно все завершити.

Лев

У Левів сьогодні вірогідні промахи. Але не варто судити себе занадто суворо. Час від часу всі можуть діяти не зовсім розумно, це нормально. Просто звертайте увагу на свої дії і рішення, аналізуйте і робіть висновки.

Діва

Для вас це сприятливий день, ви зможете подолати будь-які перешкоди. Сміливо беріться за будь-які починання і не бійтеся діяти. На любовному фронті вас також чекають успіхи і перемоги, тому будьте сміливіше.

Терези

Ви занадто серйозно ставитеся до дрібниць. Варто переглянути свою поведінку і подумати, нікого воно не ображає. Своїми змінами настрою ви легко можете поранити оточуючих. Ваш емоційний фон скоро вирівняється, а образи залишаться надовго.

Скорпіон

Представникам цього знака краще розслабитися і не дуже багато працювати. Якщо ви хотіли приділити час собі або родині - зараз ідеальний момент для цього. Вам потрібно перезавантажитися і як слід набратися сил і гарних емоцій.

Стрілець

Ви можете легко знайти спільну мову з тими, з ким раніше не ладили. Використовуйте це, щоб позбутися від внутрішніх і зовнішніх конфліктів. День добре підходить для важливих справ, можете призначити на цей час ділові переговори.

Козеріг

Тільки спокій зараз допоможе вам утриматися на плаву. Ваші скачки настрою можуть серйозно зіпсувати всі плани, не піддавайтеся їм. Також не варто реагувати на образливі висловлювання сторонніх людей. Будьте мудрішими.

Водолій

Ваша цілеспрямованість допоможе домогтися давно намічених цілей. Не зупиняйтеся, тоді зовсім скоро досягнете бажаного. Вам буде легко знаходити спільну мову навіть з тими, хто вам неприємний. Використовуйте це з розумом.

Риби

Хочете вимкнути телефон і послати весь світ куди подалі? А чому б і ні? Дозвольте собі піддатися своєму настрою, виплесніть емоції, робіть те, що хочете. Зрештою, вам теж іноді можна просто бути живою людиною.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.