RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Гороскоп на 17 грудня: Тельцям не можна влазити в плітки, а від Козерогів будуть хотіти уваги

Хочете знати, що на вас чекає 17 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому буде хотітися уваги, а хто може втратити гроші.

Овен

У цей день вірогідні фінансові новини. Ви можете як раптово втратити частину грошей, так і знайти якусь суму. Пам'ятайте, що швидкі доходи завжди призводять до несподіваних витрат. Не дійте імпульсивно.

Телець

Вам варто триматися в стороні від будь-яких пліток і інтриг. Не дозволяйте нікому втягувати вас у сумнівні ситуації. Аналізуйте мотиви людей, так ви зможете убезпечити себе від неприємностей.

Близнюки

Удача сьогодні на вашому боці, тому можете сміливо братися за будь-які справи. У роботі все буде досить гладко. А ось в особистому житті можливі приємні зміни. Дійте рішуче і не озирайтеся назад.

Рак

Від одного слова може змінитися настрій на весь день. Не реагуйте занадто гостро на те, що вам говорять, інакше можете почати вести себе занадто емоційно. Рішення потрібно приймати акуратно і вдумливо.

Лев

Поставте на паузу свої романтичні переживання. Від них зараз все одно мало толку. Краще займіться важливими справами або домашньою роботою. Також вам буде корисно кудись виплеснути свою енергію.

Діва

Налаштуйтеся на позитив. Відчуття свята не може до вас достукатися, ви просто не даєте йому шансу. Відпустіть ситуацію, постарайтеся просто плавно плисти за течією. Вона сама приведе вас до нових пригод.

Терези

За вашої маскою самовпевненості в цей день буде проглядатися велика кількість комплексів. Це нормально, адже кожен з нас іноді сумнівається в своїх силах. Але не дозволяйте собі думати, що ви в чомусь гірше за інших.

Скорпіон

Закрийте якийсь пункт свого плану. Подумайте, яке діло ви можете завершити вже прямо сьогодні, і зробіть це. Також варто задуматися про майбутні проекти. Можливо, вам варто заздалегідь спланувати свою відпустку.

Стрілець

Не потрібно намагатися встигнути все і відразу. Ви ж не можете розірватися і перебувати в двох місцях одночасно. Нічого страшного не станеться, якщо ви просто виберете більш важливі завдання, залишивши другорядні на потім.

Козеріг

Ваша друга половинка зараз дуже хоче вашої турботи. Постарайтеся сьогодні чимось її порадувати. Зробіть маленький сюрприз, пообідайте в кафе або просто приготуйте вечерю. Всі ваші зусилля оцінять на 100 відсотків.

Водолій

Романтика зараз захльостує вас з головою. Проблеми, плани і робочі справи остаточно вас втомили, вам хочеться просто згорнутися калачиком і обійняти когось. Дозвольте собі цю маленьку слабкість, це піде на користь.

Риби

На сьогодні не потрібно планувати прибирання та інші подібні справи. У вас просто не вистачить на все це сил і енергії. Краще відкладіть домашні завдання на потім, а зараз сконцентруйтеся на запланованій програмі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.