RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Гороскоп на 18 грудня: Стрільці будуть переживати через гроші, а Рибам не можна працювати ввечері

Хочете знати, що на вас чекає 18 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає цінна інформація, а кому варто побоюватися розмов за спиною.

Овен

У цей день ви будете більш агресивні, ніж зазвичай. До обіду вас буде дуже просто вивести з себе. Намагайтеся не зриватися і ні на кого не кричати, це тільки погіршить ситуацію. До вечора ситуація налагодиться.

Телець

Запам'ятайте, хто і що вам буде сьогодні говорити. Дуже може бути, що ці слова знадобляться вам в майбутньому. Не забувайте, що всі випадковості не випадкові. Особливо в тому випадку, коли мова йде про кар'єру.

Близнюки

Не бійтеся робити рішучі кроки. Сьогодні ви можете відчути в собі бажання різко щось змінити. Якщо зможете придумати чіткий план дій, сміливо рухайтеся вперед.

Рак

За вашою спиною ведуться якісь неприємні розмови. Вони можуть не стосуватися вас особисто, але все одно варто звернути на них увагу. Велика ймовірність того, що люди також негативно відгукуються про вас, коли ви їх не чуєте.

Лев

Сьогодні вам не потрібно бути начальником. Навіть якщо у вас керівна посада, не намагайтеся роздавати доручення і кимось командувати. Люди все одно не будуть вас чути. Просто поспостерігайте за ситуацією.

Діва

У першій половині дня вірогідні різкі зміни настрою. Це залежить від вашого здоров'я і загального емоційного фону. Намагайтеся не переборщувати з кофеїном. І ні в якому разі не вживайте сьогодні спиртне.

Терези

Після обіду ви можете відчути сильну сонливість. Ви серйозно втомилися за останні кілька днів, тому вам дуже потрібен відпочинок. Ідеальним рішенням буде провести вечір наодинці з собою.

Скорпіон

Зайве спілкування вам зараз абсолютно ні до чого. Люди будуть скоріше дратувати вас, ніж радувати. Не намагайтеся пояснювати комусь свої емоційні пориви, все одно навряд чи хтось стане вас слухати. Просто відійдіть в сторону.

Стрілець

Вас сильно хвилює питання фінансів. Можливо, ви плануєте якісь витрати, і поки не знаєте, як саме їх перекрити. Складіть чіткий список майбутніх покупок. І не дозволяйте собі тринькати.

Козеріг

У вашому будинку може з'явитися несподіваний гість. Приємні бесіди зараз будуть сильно піднімати вам настрій, тому не відмовляйтеся від них. Також варто побільше гуляти і менше сидіти на одному місці.

Водолій

Ви просто чарівні в своєму бажанні створити всюди свято. Цікаво, що у вас ця справа виходить краще, ніж у інших, хоча ви зовсім не докладаєте зусиль. Займайтеся тим, що приносить вам задоволення.

Риби

На другу половину дня не потрібно планувати жодних важливих справ. Вам варто поберегти свої сили і емоції. Краще постарайтеся закінчити всі завдання до обіду, щоб потім зі спокійною совістю займатися всім іншим.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.