RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Гороскоп на 1 січня: Козерогів чекає прогрес в особистому житті, а Риб будуть наздоганяти конкуренти

Хочете знати, що на вас чекає 1 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, на кого буде тиснути вантаж незручності, а кому потрібно постежити за своїм самопочуттям.

Овен

Вранці ви можете відчувати себе не кращим чином. І справа навіть не в здоров'ї. На вас буде тиснути вантаж якоїсь незручної ситуації. Постарайтеся відпустити цю подію і не думати про неї.

Телець

Тельці будуть рішучі і активні. Це приверне увагу впливових людей. Ви зможете домогтися нових висот у своїх починаннях, це стане добрим ґрунтом для майбутнього професійного зростання. Прислухайтеся до порад експертів.

Близнюки

Представникам цього знака потрібно звернути увагу на своє самопочуття. Якщо помітите, що щось не так, відразу ж звертайтеся до фахівців. Зараз не можна забувати про своє здоров'я, інакше пізніше воно нагадає вам про себе в малоприємній манері.

Рак

Ракам доведеться займатися справами, які вам зовсім не подобаються. Але, на жаль, за вас ніхто інший не зможе все закінчити. Наберіться терпіння, всім іноді потрібно робити щось не дуже цікаве і приємне.

Лев

Зараз ви можете випадково видати чиюсь серйозну таємницю. Будьте обережні в діалогах і не поспішайте ділитися інформацією. Однак, якщо вам хочеться комусь відкритися, варто зробити це. Тільки дійте акуратно і не будьте занадто наївними.

Діва

Тільки спокій зараз допоможе вам утриматися на плаву. Ваші стрибки настрою можуть серйозно зіпсувати всі плани, не піддавайтеся їм. Також не варто реагувати на образливі висловлювання сторонніх людей.

Терези

День сприятливий для кар'єри і амбітних планів. Зірки радять не зациклюватися на минулих перемогах і рухатися далі. Використовуйте отримані нагороди і не лякайтеся можливості просунутися далі за конкурентів.

Скорпіон

Як би вам не хотілося все кинути і просто повалятися на дивані, краще змусити себе зайнятися справами. Чим швидше ви почнете щось робити, тим швидше зможете дозволити собі просто відпочити.

Стрілець

Вам можуть запропонувати прибуткову роботу, але не поспішайте погоджуватися. Якщо умови праці вас не влаштують, відстоюйте свою позицію. Не дозволяйте нікому вас використовувати.

Козеріг

У вашому особистому житті намічається якийсь прогрес. Можливо, ваш партнер захоче побути з вами наодинці, не відмовляйте йому в цьому. Дозвольте собі насолодитися романтичними нотками сьогоднішнього дня.

Водолій

Водолії будуть особливо рішучими в цей час. Ви можете прийняти важливі рішення, які допоможуть не тільки вам самим, але й позначаться на житті оточуючих. Продумуйте всі кроки і не забувайте про наслідки своїх вчинків.

Риби

За вашими слідами йдуть ваші конкуренти. Поки ви відпочиваєте, вони вже у всю продумують, як би привласнити ваші досягнення. Не бійтеся, ви зможете відстояти свою правду. Але варто уважно дивитися по сторонах.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.