RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Гороскоп на 4 січня: Тельцям не можна поспішати, а Овни привернуть увагу протилежної статі

Хочете знати, що вас чекає 4 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно уникати самокритики, а хто повинен довіритися інтуїції.

Овен

Багато представників цього знака опиняться в центрі уваги протилежної статі. Всі чоловічі погляди будуть прикуті до панночок-Овнів. А от чоловікам варто бути акуратніше в матеріальних справах, фінансове становище зараз буде нестабільним.

Телець

Не варто поспішати ні в яких справах. Вам може здатися, що заплановані завдання вимагають дуже активних дій, але пам'ятайте, що в поспіху ви можете наробити помилок. Краще дайте собі трохи часу, щоб продумати всі деталі і зробити все грамотно.

Близнюки

У першій половині дня не варто займатися реалізацією давніх планів. Але ближче до полудня ситуація зміниться і час стане сприятливим для будь-яких справ. Приділіть увагу здоров'ю і спілкуванню з близькими.

Рак

Для вас це сприятливий день, ви зможете подолати будь-які перешкоди. Сміливо беріться за будь-які починання і не бійтеся діяти. На любовному фронті вас також чекають успіхи і перемоги, тому будьте сміливіше.

Лев

Уникайте в цей день самокопання і зайвої самокритики. Краще знайдіть, за що себе похвалити. Можливі приємні зустрічі і несподівані знайомства. Постарайтеся проявити дружелюбність.

Діва

Хороший день для поїздок і відпочинку. Варто зайнятися читанням корисної літератури, саморозвитком, можна відправитися на шопінг. Зроблені в цей період покупки будуть довго вас радувати.

Терези

Вам варто покладатися на власну інтуїцію, зараз вона буде сильно загострена. Також займіться своїм здоров'ям, в майбутньому воно може трохи похитнутися. Залишайтеся спокійними і врівноваженими.

Скорпіон

Можливий серйозний прогрес в робочій сфері, постарайтеся бути продуктивні і діяти активно. Якщо відчуваєте втому, зробіть невелику перерву, але не відкладайте справи надовго.

Стрілець

Хороший період для того, щоб завоювати симпатію людей, які раніше були до вас байдужі. Також вам будуть легко даватися переговори і публічні виступи. Варто попрацювати над своїм іміджем, на нього зараз будуть часто звертати увагу оточуючі.

Козеріг

Нові знання будуть радувати вас сильніше, ніж зазвичай. Почніть читати нову книгу або захопіться новим заняттям. Також варто врегулювати режим сну, зараз ви напевно відчуваєте недосипання. Хороший період для нових ідей і планів, займіться ними.

Водолій

Не піддавайтеся негативним поривам свого настрою, вони можуть засмутити і вас, і ваших близьких. Зірки радять зайнятися активними справами і приділити час саморозвитку.

Риби

У вас вийде знайти спільну мову з колегами, з якими раніше ви ніяк не могли домовитися. Варто зайнятися складними справами, вони будуть даватися вам легше, ніж зазвичай. Сприятливий день для вирішення давніх проблем.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.