RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Гороскоп на 12 січня: Діви будуть образливими, а Терези проявлять агресію

Хочете знати, що вас чекає 12 січня? Експерти " Апостроф.Лайм " вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не потрібно доводити свою правоту, а хто повинен відволіктися від планів.

Овен

На ранок можна запланувати важливу зустріч або робочий захід. Колеги зараз будуть уважно до вас прислухатися, особливо в тому випадку, якщо ви будете спілкуватися в неформальній обстановці.

Телець

У першій половині дня варто закінчити всі робочі завдання, щоб пізніше мати можливість зайнятися чимось більш приємним. Увечері вам варто приділити увагу сім'ї та відпочинку.

Близнюки

На початку дня постарайтеся обмежити спілкування з колегами. Існує ймовірність, що робочі питання будуть виводити вас із себе. Краще дистанціюватися, щоб уникнути незручних розмов.

Рак

Не намагайтеся довести свою правоту того, хто не збирається вас слухати. Поводьтеся мудро і просто відійдіть убік, якщо бачите, що ситуацію не виправити.

Лев

Відпочиньте від запланованих справ. Обсяг роботи сильно вас бентежить, тому варто дозволити собі трохи розвантажити голову. Подумайте, чим ви можете максимально швидко себе розвеселити.

Діва

Сьогодні ви можете бути більш уразливі, ніж зазвичай. Це призведе до неприємних думок. Постарайтеся спокійно пояснювати оточуючим свою точку зору. І ні на кого не тисніть.

Терези

У цей день ви будете більш агресивні, ніж зазвичай. До обіду вас буде дуже просто вивести з себе. Намагайтеся не зриватися і ні на кого не кричати, це тільки погіршить ситуацію. До вечора ситуація налагодиться.

Скорпіон

Вам сьогодні не варто займатися домашніми справами. Вони не принесуть ніякого пристойного результату, ви тільки будете дратуватися самі і псувати нерви іншим. Краще придумайте собі більш приємні завдання.

Стрілець

Як би вам не хотілося зараз все кинути, не беріть поспішних рішень. Від вашої думки зараз залежить чийсь настрій. Пам'ятайте, що сказані слова вже не вийде повернути назад.

Козеріг

До вечора ваше самопочуття може трохи похитнутися. Постарайтеся уникати гучних вечірок і великої кількості важких завдань. Ваш організм потребує більш акуратного відношення в цей період.

Водолій

Хто не ризикує, той не Водолій. Ви зараз готові на будь-яку авантюру, і це грає вам на руку. Сміливо слухайте свою інтуїцію, вона сама підкаже, в який бік потрібно рухатися.

Риби

Приготуйтеся до великого обсягу домашніх справ. У якийсь момент подібні завдання можуть почати вас дратувати, але не варто реагувати на них занадто емоційно. Якщо не хочете чимось займатися, просто скажіть про це.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.