RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 14 січня: Раків чекають романтичні знайомства, а Левам потрібно набратися самоконтролю

Хочете знати, що вас чекає 14 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно проявити ініціативу, а кого чекають конфлікти вдома.

Овен

Представникам цього знака варто проявити ініціативу. Це стосується як професійних, так і особистих справ. Не бійтеся робити перший крок. Але пам'ятайте, що важливо заздалегідь продумати всі можливі наслідки.

Телець

Сьогодні вас чекає практично повне затишшя в усіх сферах. Можете нарешті просто розслабитися і дозволити собі плисти за течією. Не переживайте через завтрашній день, залиште все плани і думки до того моменту, поки вони не стануть актуальними.

Близнюки

Вірогідні розбіжності або навіть конфлікти в родині. Ваші близькі можуть в чомусь категорично з вами не погоджуватися. Це не означає, що правда на їхньому боці. Але все-таки варто вислухати їхню точку зору і постаратися знайти компроміс.

Рак

Настає гарний час для романтичних знайомств. Представників знака, у яких ще немає другої половинки, чекає приємна зустріч з кимось новим і симпатичним. Тим же, хто вже зайнятий, варто приділити увагу романтичному фону в стосунках.

Лев

Зараз вам дуже потрібен самоконтроль. Все навколо може почати вас дратувати, справи можуть немов валитися з рук, люди поводитимуться нерозумно і нелогічно. Але ви повинні продовжувати твердо стояти на ногах і зберігати спокій.

Діва

Ваш авторитет може підвищитися, особливо вдома. Використовуйте це, щоб налагодити відносини з близькими і розібратися з недавнім конфліктом. Зараз всі будуть уважно вас слухати, якщо ви підберете правильні слова.

Терези

У цей день ви будете відчувати чари, також вас чекає приємне відчуття повного комфорту в сім'ї. Постарайтеся зрозуміти, в чому причина цього позитивного настрою. І утримати цей стан як можна довше.

Скорпіон

Зараз вас запросто можуть обдурити на роботі. Не погоджуйтеся на сумнівні пропозиції. Також не варто робити роботу без попередньої оплати. Контролюйте ситуацію і не дозволяйте нікому водити вас за ніс.

Стрілець

Ваші зв'язку та вміння спілкуватися допоможуть вирішити багато проблем. Не бійтеся використовувати свої корисні знайомства. Також варто вести себе розкуто і впевнено. Ваші співрозмовники відчують авторитет і зрозуміють, що з вами краще не сваритися.

Козеріг

Сьогодні ви отримаєте шанс опинитися в центрі уваги. Особливо це стосується творчих завдань і сімейних справ. Люди будуть уважно прислухатися до ваших слів, тому варто пам'ятати, що все сказане має свою вагу.

Водолій

Вас чекає підвищений інтерес до вашої персони. Людей буде тягнути до вас, немов магнітом. Але пам'ятайте, що не всі з них несуть благі наміри. Не варто розповідати всім навколо про свої плани, притримайте свої таємниці для найближчих.

Риби

В цей день вам варто менше звертати увагу на слова оточуючих і йти до своїх цілей. Навіть якщо хтось буде говорити, що у вас нічого не вийде, не потрібно здаватися. Доведіть недоброзичливцям, що вони недооцінюють ваші можливості.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.