RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 15 січня: Дівам протипоказані авантюри, а Скорпіонам не можна реагувати на провокації

Хочете знати, що на вас чекає 15 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно поберегти своє здоров'я, а хто повинен буде відстоювати свої інтереси.

Овен

Зараз вам дуже потрібна емоційна стабільність. Чим спокійніше ви будете на все реагувати, тим швидше будуть вирішуватися всі проблеми, як професіональні, так і сімейні. Випийте трав'яний чай і не зловживайте кофеїном.

Телець

В цей день вам варто поберегти здоров'я. Зараз ви схильні до різних вірусів, тому уважно поставтеся до свого організму. Прислухайтеся до себе, якщо щось не так, не відкладайте вирішення цієї проблеми.

Близнюки

Вам доведеться відстоювати свої позиції і переконання. Пам'ятайте, що правда на боці того, хто володіє достатньою кількістю інформації і аргументів. Не намагайтеся натиснути на співрозмовників силою, пам'ятайте про дипломатію.

Рак

Сьогодні вас чекає безліч невідкладних справ, через це до вечора можливий значний занепад сил. Побережіть свою енергію, робіть перерви між завданнями. Не намагайтеся закінчити всі відразу, краще дозволяйте собі відпочивати.

Лев

Ймовірно, в цей день вам доведеться багато спілкуватися. На роботі і вдома всі чекатимуть від вас якоїсь інформації, це може трохи напружувати, але ваші комунікативні здібності допоможуть швидко з усім розібратися.

Діва

Зараз вам не можна братися за сумнівні справи і різні авантюри. Не погоджуйтеся виконувати будь-яку роботу, якщо не впевнені на 100 відсотків, що це правильна справа. Обмани і хитрості зараз тільки нашкодять.

Терези

Можете вкласти гроші в облаштування свого житла або почати ремонт. Це хороший період для будь-яких фінансових справ, особливо тих, які будь-яким чином стосуються сім'ї і будинку.

Скорпіон

Вам варто зберігати спокій і не реагувати на спроби спровокувати вас на конфлікт. Хтось може немов спеціально намагатися вивести вас з рівноваги. Ви ж не хочете, щоб у нього це вийшло, вірно?

Стрілець

Зараз вам потрібно уважно стежити за своїм організмом, щоб не упустити початок хвороби. Якщо відчуваєте слабкість, підвищення температури, сонливість - відразу ж зверніться до лікаря або прийміть ліки. Не відкладайте здоров'я на потім.

Козеріг

Варто стримувати свої пориви в роботі, інакше вас можуть навантажити зайвими завданнями. Не намагайтеся взяти на себе завдання всіх працівників навколо, нехай у інших теж залишаться якісь справи.

Водолій

Вам не варто бути занадто активними, будьте обережні у своєму бажанні постійно перебувати в русі. Ви можете відчувати підвищену імпульсивність, стримуйте свої емоції, щоб вони вам не нашкодили.

Риби

В цей день вам особливо шкідливо хвилюватися, це може негативно позначитися на фізичному здоров'ї. Будь-які неприємні переживання можуть почати позначатися на вашому організмі, побережіть свої нерви і своє тіло.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.