RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 17 січня: Козерогам не можна позичати гроші, а Левам не варто проводити переговори

Хочете знати, що вас чекає 17 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто зможе домогтися цілей, а кому не можна вести переговори.

Овен

Зараз вам варто стримувати свої емоційні пориви. Не дозволяйте собі нецензурно висловлюватися в присутності людей, не кричіть, не влаштовуйте скандалів. Також вас може захлеснути заздрість, боріться з нею.

Телець

На вашому шляху можуть з'явитися несподівані перешкоди. Сприймайте їх, як корисний урок. Також не варто боятися просити про допомогу. Якщо відчуваєте, що не впевнені в якомусь рішенні, порадьтеся.

Близнюки

Вас чекає плавний і розмірений день. Швидше за все, вам не доведеться ні про що особливо переживати. Використовуйте цей час, щоб розкласти по поличках усі свої плани, думки і завдання. Також можна скласти список.

Рак

Нагадування з минулого може застати вас зненацька. Не дозволяйте ностальгії збити вас зі шляху, нехай минуле залишається в минулому. Пам'ятайте, що потрібно берегти свій досвід і не повторювати старих помилок.

Лев

В цей день вам не варто починати жодних переговорів. Ваші слова будуть не дуже переконливими, тому краще перенесіть важливі зустрічі на інший час. Також не варто сперечатися з рідними і друзями.

Діва

Відмовтеся від шкідливих звичок. Не пийте кави, не дозволяйте собі палити і так далі. Постарайтеся прогулятися по вулиці хоча б 10-15 хвилин. Це підніме вам настрій і поліпшить самопочуття.

Терези

В цей день вам не варто влазити в чужі справи. Якщо вам здається, що ви можете допомогти, краще спочатку запитаєте, чи потрібна людині ваша допомога. Не варто занадто активно намагатися вирішити чиїсь проблеми.

Скорпіон

Вранці вам варто працювати максимально продуктивно. Саме в першій половині дня вам буде простіше всього закінчити всі справи. До вечора постарайтеся звільнити час для чогось більш приємного.

Стрілець

Вас може здивувати якийсь дзвінок або чийсь візит. Також вас може почати діставати нав'язлива людина. Щоб позбутися від подразника, просто скажіть прямо, що вам неприємна така увага. Але не хаміть.

Козеріг

Якщо вам хочеться взяти кредит або позичити гроші, подумайте двічі. Зараз такий вчинок може здаватися правильним, але пізніше вам буде непросто розібратися з наслідками. Не забувайте про завтрашній день.

Водолій

На ваші плечі може звалитися проблема когось з ваших близьких. До вечора це може викликати сильну емоційну втому. Щоб відчувати себе краще, не приймайте ситуацію занадто близько до серця.

Риби

Ймовірна зустріч з кимось, кого пов'язує з вами суперечливе минуле. Оцініть ситуацію і не дозволяйте емоціям взяти верх над розумом. Пам'ятайте, що ви вже давно не та людина, якою були колись.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.