RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 18 січня: Терезам потрібен відпочинок, а Водоліям потрібно подумати про фінанси

Хочете знати, що вас чекає 18 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому можна дозволити собі пошукати пригоди, а хто буде випускати деталі.

Овен

Коли будете відстоювати свою точку зору, не забувайте про елементарну ввічливість і правила етикету. На хвилі емоцій ви можете почати вести себе нерозумно. Не дозволяйте імпульсам зіпсувати ваші власні плани.

Телець

У тихому болоті можуть ховатися ті ще чорти. І це твердження зараз найяскравіше описує ваш настрій. Вам хочеться пригод? Що ж, дозвольте собі їх знайти. Але будьте готові до несподіваних поворотів.

Близнюки

Ви відчуваєте, що починаєте відновлювати свою емоційну рівновагу, але поки що багато справ все одно виводять вас із себе. Нічого страшного в цьому немає. Просто дайте собі ще трохи часу, і не будьте з собою занадто суворими.

Рак

Відреагуйте нарешті на слова оточуючих. Так, вам здається, що ви сильніше, досвідченіше і мудріше. Але іноді ви можете випускати з виду дуже важливі деталі.

Лев

В поле вашого зору може з'явитися людина, яка забере на себе всю вашу увагу. Не втрачайте голову, інакше можете перестати справлятися з багатьма важливими справами. Пам'ятайте, що все добре в міру.

Діва

Скоро в ваше життя прийде якась дуже приємна подія. Будьте готові до приємних емоцій, вам буде важливо не втратити від них голову. Займіться собою. Приділіть час своєму здоров'ю і красі.

Терези

Після недавніх подій вам потрібен відпочинок. Дозвольте собі звільнити вечір і провести його наодинці зі своїми думками і бажаннями. Розслабтеся і подумайте, чим би ви хотіли зайнятися далі. І складіть план дій.

Скорпіон

Дайте час своїй долі. Ви чекаєте якихось змін, але вони не можуть відбутися прямо зараз. Відпочиньте, це допоможе потрібним сюрпризам прийти у ваше життя. І не пийте багато кави.

Стрілець

Перед вами відкриваються дивовижні перспективи. Хтось може зробити вам пропозицію, від якої ви не зможете відмовитися. Будьте готові зробити крок у напрямку великих змін.

Козеріг

Не варто забувати про власні бажання. Прекрасно думати про інших, але не можна відвертатися від себе повністю. Згадайте, чим ви давно хотіли зайнятися. Ця справа принесе вам радість і комфорт.

Водолій

В цей день вам варто задуматися про ваш фінансовий стан. Зараз ви можете витрачати більше, ніж заробляйте. Постарайтеся не робити необдуманих покупок. Краще заздалегідь складіть список того, що хочете придбати.

Риби

Зовсім скоро вас чекає крутий поворот. Але сьогодні можна просто розслабитися і плисти за течією. День буде досить спокійним. Неприємності, які можуть зустріти вас на шляху, просто пройдуть повз. Не звертайте на них уваги.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.