RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Гороскоп на 21 січня: Скорпіони не зможуть прийняти правильне рішення, а Рибам доведеться когось переконувати

Хочете знати, що на вас чекає 21 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно зайнятися здоров'ям, а хто зможе подолати перешкоди.

Овен

Ваш безкомпромісний настрій може збивати інших з пантелику. Також ви можете запросто спровокувати якийсь конфлікт. Краще не вдавайтеся в суперечку, якщо відчуваєте, що не до кінця контролюєте свої емоції.

Телець

Для вас це сприятливий день, ви зможете подолати будь-які перешкоди. Сміливо беріться за будь-які починання і не бійтеся діяти. На любовному фронті вас також чекають успіхи і перемоги, тому будьте сміливіше.

Близнюки

Зараз вам не варто розмінюватися на дрібниці, краще почати щось глобальне і грандіозне. У цей день удача й успіх на вашому боці в усіх сферах вашого життя. Візьміть максимум, щоб отримати грандіозні результати завтра.

Рак

Постарайтеся зайнятися своїм здоров'ям. Якщо відчуєте нездужання, відразу ж вирушайте додому або до лікаря. Не перевантажуйте свій організм. Також потрібно пам'ятати про те, що режим сну і харчування придумали не просто так.

Лев

У вас може з'явитися бажання поділитися з кимось хорошим настроєм. В такому випадку проявіть свою турботу до близьких, допоможіть радою або справою. Добрі справи сьогодні піднімуть вас як у власних очах, так і в очах оточуючих.

Діва

Слідуйте за своїм натхненням. Сьогоднішній день не вимагає від вас вирішення повсякденних завдань, так що дозвольте вашій свідомості відпочити, розслабитися і зарядитися позитивною енергією.

Терези

Якщо вам хочеться зайнятися чимось новим, постарайтеся скласти список справ, які вам цікаві. Почати щось свіже можна прямо сьогодні. Але пам'ятайте, що спочатку потрібно розібратися з запланованими справами.

Скорпіон

Внутрішні коливання будуть заважати ухваленню правильних рішень, а при необхідності швидких дій ймовірність необдуманого кроку або прострації сильно зросте. Відкладіть важливі питання на потім. Побережіть свої нерви.

Стрілець

Вас може потягнути на азарт. Це може виражатися як в тязі до якихось ігор або спорту, так і в сильному бажанні комусь довести свою правоту. Залиште свою думку при собі, якщо ваш співрозмовник не хоче його чути. Так ви заощадите свої ж нерви.

Козеріг

Не поспішайте і не хапайтеся за все справи відразу. Вам потрібна дисципліна, а не суєта. Постарайтеся спокійно обдумати всі плани, скласти графік. Визначтеся, якими справами потрібно зайнятися в першу чергу. Це впорядкує ваш розум.

Водолій

Не шукайте пригод на свою голову. В цей день вам обов'язково потрібно дотримуватися обережності у всіх справах. І діяти акуратно. Інакше ви ризикуєте втратити більше, ніж заробили.

Риби

Навколишні можуть почати сумніватися в ваших перевагах і заслуги. Швидше за все, вам доведеться докласти чимало зусиль, щоб переконати всіх і показати, що ви можете діяти розумно. Вранці варто розслабитися, це допоможе взяти себе в руки.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.