RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 29 січня: на Дів чекає сварка, а Стрільцям потрібно відкласти романтичні експерименти

Хочете знати, що на вас чекає 29 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому доведеться швидко приймати рішення, а кого чекає нудна робота.

Овен

Ви можете отримати несподівану пропозицію. І рішення прийняти потрібно буде досить швидко. Відкиньте всі сумніви і подумайте не тільки головою, а й серцем. Воно підкаже вам найвірніший шлях.

Телець

Ви не просто опинитеся в колі однодумців, ви також зможете стати лідером цього оточення. Але не варто користуватися своєю владою занадто сильно. Будьте мудріше і розважливіше, щоб ніхто на вас не образився пізніше.

Близнюки

Вас чекає якась нудна робота, можливо, вона буде пов'язана з паперами. Постарайтеся якомога швидше закінчити всі справи, щоб пізніше мати можливість як слід розслабитися і відпочити.

Рак

Вам доведеться зайнятися якоюсь справою, яку ви довго відкладали. Крім вас ніхто не зможе закінчити розпочате. Не перекладайте свої обов'язки на інших. По-перше, вони впораються гірше, по-друге, це зіпсує ваші стосунки.

Лев

Леви будуть незадоволені раптово збільшившимся обсягом роботи. Це піде врозріз з вашими планами, але пізніше виявиться, що нові завдання принесли вам важливий досвід. Не відкидайте чужі ідеї, прислухайтеся до думки зі сторони.

Діва

День буде складатися вдало, але його може затьмарити раптова сварка з якоюсь важливою для вас людиною. Не думайте, що ви розумніші за всіх. Якщо хтось не приймає вашу точку зору, цілком ймовірно, що вона і справді не є правильною.

Терези

У представників цього знака з'явиться час полінуватися. Ви нарешті зможете дозволити собі нічого не робити, але будете не дуже раді цьому шансу. Енергія б'є в вас ключем, тому зараз довгий відпочинок може почати дратувати.

Скорпіон

У цей період ви будете особливо активні. Вас чекають нові ідеї та плани, які практично приречені на успіх. Але не варто намагатися отримати все і одразу. Наберіться терпіння і дійте поступово, щоб домогтися максимальних результатів.

Стрілець

Відкладіть любовні експерименти. Вас манить романтика і дух авантюризму, але об'єкт ваших симпатій набагато недоступніше, ніж вам здається. Не намагайтеся змусити когось вас полюбити. Краще подумайте, чому вас не люблять просто так.

Козеріг

Наберіться рішучості і не бійтеся відповідальності. Уважно вивчіть доручені вам справи, інакше можете провалити навіть найпростіші завдання. В емоційному плані день буде сповнений протиріч.

Водолій

Сьогодні вам варто уважно слухати своє тіло. Воно саме підкаже, що йому потрібно. Не ігноруйте своє самопочуття і настрій. Зараз вам потрібно поберегти сили і подумати, як утримати свій тонус.

Риби

Ваші комунікативні навички зараз можуть впасти нижче плінтуса. Ваші жарти будуть не смішними, суперечки будуть програшними, навіть звичайні діалоги можуть завести в глухий кут. Не турбуйтеся. Період пройде і все повернеться на свої місця.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.