RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Гороскоп на 5 лютого: Тельців спробують обдурити, а Скорпіони зустрінуть недоброзичливців

Хочете знати, що на вас чекає 5 февраля? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому треба слухати серце, а хто отримає відповіді на питання.

Овен

День добре підходить для спокійних і розмірених занять. А ось зі справами, які вимагають емоційних перепадів, краще почекати. Побережіть свої нерви і не хвилюйтеся через дрібниці, вони того зовсім не варті.

Телець

У Тельців буде спокуса отримати бажане, вплутавшись в авантюру. Цього робити не можна. Швидше за все, хтось просто намагається обдурити вас і забрати ваш успіх собі. Дійте так, як підказує вам ваше серце. Воно краще знає, що зараз правильно.

Близнюки

Ви отримаєте відповіді на деякі питання, але інформація не буде для вас приємною. Це може або засмутити вас, або змотивувати працювати над собою. Тільки вам вирішувати, в який бік зараз піти. Якщо не боїтеся труднощів, дійте по-своєму.

Рак

Раки будуть ще більш привабливі, ніж зазвичай. Цікаво, що зараз ця риса не просто розкриється, але і допоможе домогтися нових висот в кар'єрі. Вам буде легко взаємодіяти з людьми і обставинами. Не бійтеся ризикувати.

Лев

Це гарний час для поїздок, планування відпочинку і сімейних занять. А ось в роботі вас можуть чекати труднощі. З якими вам допоможуть впоратися колеги. Не відкидайте допомогу з боку, разом ви набагато швидше все виправите.

Діва

Це сприятливий день для різних інвестицій. Ретельно продумані покупки добре вам послужать і принесуть явну користь. А ось незапланованих великих витрат в цей час краще не робити, вони можуть похитнути ваш бюджет.

Терези

Вам потрібно бути готовими до того, що доведеться діяти рішуче. Вам доведеться знехтувати або власними інтересами, або бажаннями оточуючих. У будь-якому випадку, це вимушені заходи і вам потрібно буде з ними змиритися.

Скорпіон

На вашому шляху можуть з'явитися недоброзичливці, які спробують залишити за собою ваші заслуги. Будьте уважні до нових знайомств, ймовірно, далеко не всі у вашому оточенні саме такі, якими хочуть здаватися на перший погляд.

Стрілець

Дозвольте собі довше повалятися в ліжку, з'їсти щось смачненьке, подивитися улюблений фільм або серіал. Просто робіть те, що приносить вам задоволення. А справи нікуди не втечуть.

Козеріг

День дозволить Козерогам зосередитися на домашніх справах і приємних зустрічах. Зараз ви можете відволіктися від напруженої роботи і просто розслабитися в колі сім'ї. Це також хороший час для планування відпустки і поїздок.

Водолій

Ваше самовладання може легко похитнутися через сильного тиску з боку. Постарайтеся зберігати рівновагу. Не варто витрачати свою енергію на порожні скандали через дурниці.

Риби

Рибам варто зайнятися просуванням по кар'єрних сходах. Ви давно переросли ту посаду, яку займаєте. Постарайтеся взяти собі нові цікаві завдання або навіть попросити керівництво розширити ваші повноваження.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.