RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 14 лютого: Стрільцями керуватиме уява, а Рибам потрібно покладатися тільки на себе

Хочете знати, що на вас чекає 14 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно звернути увагу на фінанси, а хто повинен постежити за своїм здоров'ям.

Овен

День може виявитися досить підступним, в тому плані, що ваша емоційна стабільність може сильно похитнутися. Також варто звернути увагу на матеріальне становище, воно зараз може опинитися під ударом. Ідеальним рішенням буде провести день в спокої і умиротворенні.

Телець

У першій половині дня не варто займатися реалізацією давніх планів. Але ближче до полудня ситуація зміниться і час стане сприятливим для будь-яких справ. Приділіть увагу здоров'ю і спілкуванню з близькими.

Близнюки

Зірки обіцяють досить спокійний і розмірений день, відповідний для накопичення сил. Але також попереджають про можливе втручання зовнішніх сил, здатних перевернути все догори дном і додати нотку хаосу в ваш розпорядок. Якщо так трапиться, не лякайтеся - ви будете в силах з усім впоратися.

Рак

Не потрібно ігнорувати навіть найменші сигнали з боку здоров'я. Зараз ваш організм сам підкаже, що йому потрібніше. Прогуляйтеся на свіжому повітрі і не перевантажуйте себе роботою.

Лев

День буде складатися вдало, але вам варто проявити обережність. Велика ймовірність початку службового роману. Це може негативно позначитися на вашій репутації.

Діва

День пройде під знаком непередбачуваності. Вас може чекати буквально що завгодно. Щоб звести до мінімуму неприємності зірки радять зосередитися на поточних справах, проявити послідовність і організованість.

Терези

Сьогодні вами керує спонтанність, тому будьте обережні в прийнятті важливих рішень. Якщо не зможете впоратися з власним авантюризмом, ризикуєте опинитися в боргах і навіть втратити значну частину фінансів.

Скорпіон

Хороший день для поїздок і відпочинку. Варто зайнятися читанням корисної літератури, саморозвитком, можна відправитися на шопінг. Зроблені в цей період покупки будуть довго вас радувати.

Стрілець

У цей день зірки наділять вашу уяву величезною силою. Сміливо йдіть за ним по сторінках улюблених книг, фільмів, або просто пустіться у мрії. День не зажадає від вас вирішення повсякденних завдань. Так що дозвольте вашій свідомості відпочити, розслабитися і зарядитися позитивною енергією.

Козеріг

Сьогодні ви можете бути необережні і неуважні, відкладіть відвідування людних місць і вирішення важливих питань. Приділіть увагу родині і давно запланованим справам, і не наривайтеся на ризик.

Водолій

Імовірно, у вас з'явиться велика кількість незапланованої роботи. Але внутрішня рівновага допоможе вам швидко з усім впоратися. Не дозволяйте нікому псувати вам настрій.

Риби

Якщо представники знака хочуть, щоб справи і питання вирішилися гладко і швидко, в цей день їм слід покладатися тільки на себе. Причому у всіх сферах своєї діяльності, тому що ймовірність того, що оточуючі можуть вас підвести, вкрай велика.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.