RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 15 лютого: Раков чекає стрес, а Дівам не можна змішувати робоче і особисте

Хочете знати, що вас чекає 15 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає фінансове покращення, а кого приємно порадує здоров'я.

Овен

Зірки обіцяють вам фінансове поліпшення, варто скористатися цим на благо ближніх. Зробіть подарунок комусь із рідних і друзів, це позитивно позначиться на вашому власному настрої. Також велика ймовірність корисних знайомств, тому будьте привітні й товариські.

Телець

В цей день вам буде не вистачати впевненості в собі. Внутрішні коливання будуть заважати ухваленню правильних рішень, а при необхідності швидких дій ймовірність необдуманого кроку або прострації вкрай велика. Зірки радять вам зберігати спокій і відкласти відповідальні питання на потім.

Близнюки

День буде вдалим у всіх аспектах. Здоров'я вас приємно порадує, також почнуть здійснюватися давні плани. Варто підтримувати в собі оптимізм. Якщо зможете налаштуватися на позитивну хвилю, удача пробуде з вами ще дуже довго.

Рак

Весь день вас може не залишати відчуття стресу. Тому зараз ви будете особливо конфліктні. Враховуйте це в спілкуванні з людьми, адже вас легко буде вибити з колії і спровокувати на скандал.

Лев

День пройде для Львів спокійно. Можливо з'явиться бажання поділитися з кимось хорошим настроєм. В такому випадку проявіть свою турботу до близьких, допоможіть радою або справою. Добрі справи піднімуть вас як у власних очах, так і в очах оточуючих.

Діва

Не варто змішувати робочі і особисті взаємини, це може негативно позначитися як на особистому житті, так і на вашій кар'єрі. Варто приділити час побутовим питанням та відволіктися від емоційних перепадів.

Терези

Вам буде хотітися кудись випустити свій негатив, тому постарайтеся направити його в корисне русло. Займіться спортом або направте енергію на завершення робочих планів. З близькими людьми варто бути уважнішими, зараз їм може не вистачати вашого тепла.

Скорпіон

Скорпіонам потрібно як слід відпочити. Хоч ваша внутрішня енергія і буде вас схиляти до бурхливої діяльності, краще її направити на якийсь активне дозвілля. Інакше стан неуважності може внести безлад навіть у звичайні завдання.

Стрілець

Вірогідне отримання хороших новин від людей, про яких ви сильно турбуєтеся. Вам буде легко налаштуватися на позитивну хвилю, також ви можете почути чимало компліментів на свою адресу.

Козеріг

Ви можете опинитися під хвилею критики з боку знайомих або начальства. Не сприймайте її надто близько до серця. Краще подумайте і витягніть з неї корисні поради на майбутнє.

Водолій

День для Водоліїв буде насичений розслаблюючою і приємною атмосферою. Доброю ідеєю буде віддалитися від мирської суєти і присвятити якомога більше часу собі і тому, що радує. Сьогодні не варто приєднуватися до якихось масових заходів - це може принести внутрішній дискомфорт.

Риби

У цей день Риби можуть стати подразником і об'єктом нападок з боку близьких і оточуючих. Ваша енергетика буде провокувати інших на конфлікти. Варто спробувати побути на самоті, адже інакше вашим кривдникам може міцно дістатися, що може позначитися в подальшому на ваших відносинах.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.