RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 19 лютого: Овнам захочеться популярності, а Терези можуть поводитися імпульсивно

Хочете знати, що на вас чекає 19 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому треба придивитися до своїх снів, а хто повинен приділити увагу близьким.

Овен

У вас може з'явитися прагнення до популярності, уваги і розваг. Можлива приємна зустріч зі старими друзями, не втрачайте її. Також це сприятливий день для домашніх клопотів, сім'ї та дітей. Зверніть увагу на свої сновидіння.

Телець

Можливі суперечки і навіть конфлікти на фінансовому грунті. Також вам може здатися, що вас ніхто не підтримує. Згадайте про те, що близькі люди багато разів допомагали вам раніше, тому не можна засуджувати їх поведінку занадто критично.

Близнюки

У цей період близьким особливо потрібна ваша увага. Постарайтеся провести час з сім'єю, робота може і почекати. Якщо є невідкладні справи, виконайте їх, а вже потім повністю поринете в домашні турботи і спілкування.

Рак

Дотримуйтеся плану і прислухайтеся до своєї інтуїції. Краще не робити зараз нічого необдуманого, так як негативні хвилі особливо сильні. Будьте обережні і будьте відкриті з близькими.

Лев

Зараз будь-яка дрібниця може вивести вас із себе. Постарайтеся заспокоїтися і не нервувати через дрібниці. Якщо не можете взяти себе в руки самостійно, випийте натуральні заспокійливі. Або навіть запишіться на прийом до психолога.

Діва

Зараз ви зосереджені, впевнені в собі і привабливі. Це додасть вам сил успішно закінчити багато справ. Зірки радять зайнятися спортом або запланувати подорож, нові враження ще більше розкриють ваш потенціал.

Терези

Ви можете діяти легковажно. Не варто кидатися у вир, інакше ви можете втратити те, що вам дуже дорого. Подумайте, чи варті хвилинні слабкості тих наслідків, які вони можуть за собою принести?

Скорпіон

Ви сповнені енергії, тому можете досягти дуже багато чого. Зараз стоїть сміливо братися за будь-які справи. Але важливо, щоб вам не було нудно, інакше ви швидко перегорить. Займіться тим, що вам цікаво, тоді зможете досягти нових висот.

Стрілець

День буде не дуже приємним. Можливі суперечки або навіть скандали, як на роботі, так і вдома. Вам може здаватися, що все йде зовсім не так, як вам того хотілося б. Але пам'ятайте, що вам зараз просто так здається.

Козеріг

Якщо ви не хочете прислухатися до думки з боку, краще не беріться за важливі справи. Самостійно ви зараз тільки наробите помилок. А ось з підтримкою з боку зможете домогтися успіху. Командна робота завжди вимагає уважного ставлення до оточуючих.

Водолій

Водолії - один з небагатьох знаків, яким в цей день не доведеться напружуватися. Для вас все буде йти своєю чергою, але чекати особливих успіхів теж не варто. Якщо будете діяти розмірено, зможете обійти перешкоди.

Риби

День буде наповнений нудними монотонними справами, в яких у вас не буде помічників. Наберіться терпіння, адже ця рутина сама по собі не завершиться. Краще закінчити розпочате зараз, щоб потім зайнятися чимось більш цікавим без вантажу зобов'язань.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.