RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 22 лютого: Дівам потрібно працювати старанніше, а Водолії зможуть здолати конкурентів

Хочете знати, що вас чекає 22 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна лінуватися, а кого чекають стреси і неприємні розмови.

Овен

Вам потрібно діяти дуже оперативно. Не лінуйтеся і робіть все, щоб досягти бажаного. Навіть якщо здається, що сили закінчуються, не опускайте руки. Краще робити все самостійно, допомога зі сторони зараз буде малоефективна.

Телець

Це гарний час для вирішення проблеми, яка давно турбує і вас самих, і ваших близьких. Проявіть кмітливість, тоді зможете швидко відшукати найвірніше рішення. Не варто витрачати час на пусті балачки, краще проявіть себе у вчинках.

Близнюки

День може бути сповнений стресами і неприємними розмовами. Ваше оточення зараз немов з розуму зійшло, але не варто через це засмучуватися. Ви не переконаєте тих, хто не готовий слухати. Відпустіть ситуацію і дайте людям самим випустити пар.

Рак

Це вдалий день для мрійників. Ви можете намалювати перед собою будь-яку неймовірну мету і раптом усвідомити, що можете до неї дотягнутися! Зрозуміло, при певній роботі. Не бійтеся планувати і пробувати нове, починається захоплюючий час.

Лев

Ви можете програти у важливій для вас справі. Поділіться своїми переживаннями і планами з близькими, це допоможе уникнути провалу. Підтримка близьких людей зараз буде творити справжні чудеса. Ваша кохана людина зараз стане для вас справжньою опорою.

Діва

Вам може здатися, що удача від вас відвернулася. Але це зовсім не так. Для досягнення цілей вам потрібно працювати старанніше, покладатися на себе, не відкидати допомогу близьких. Використовуйте всі методи, щоб отримати бажане.

Терези

Настає хороший і плідний період, який, однак, не повністю виправдає ваші очікування. Не засмучуйтеся, якщо не отримуєте те, про що мріяли. Краще оцінить свої успіхи і порадійте тому, що маєте на даний момент.

Скорпіон

Якщо ви консерватор, ви можете відчути, що втратили щось важливе через свої усталені принципи та погляди. Не засмучуйтеся, адже завжди можна надолужити те, що хочеться. Попросіть допомоги у більш прогресивних товаришів, вам буде цікаво дізнатися щось нове.

Стрілець

Вам потрібно діяти розмірено, продумувати кожен крок, не дозволяти собі розсіювати увагу. Успіхи цілком вірогідні, але заради них доведеться неабияк попітніти. Не лінуйтеся, тільки працюючи ви зможете домогтися бажаного.

Козеріг

Для Козерогів цей час буде не найприємнішим. Труднощі з'являться несподівано, вам захочеться зробити все, щоб уникнути будь-яких перешкод. Це не найкраща тактика, перепони на шляху допоможуть стати сильніше і навчитися новому.

Водолій

Ви переможете ваших конкурентів, але не дуже цього зрадієте. Перевтома занадто сильно на вас тисне, дозвольте собі відпочити. Забудьте на час про справи і просто насолодіться вихідним. Інакше втома буде наростати, подібно до снігової кулі.

Риби

Хороший день для вирішення фінансових проблем. Ваші витрати зараз варто добре продумати. Краще запишіть їх на папері. А ось доходи потрібно не просто підрахувати, а постаратися розпланувати так, щоб вийшло відкласти щось на майбутнє.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.