RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Гороскоп на 24 лютого: Ваги будуть надмірно енергійними, а Стрільцям потрібно буде швидко реагувати

Хочете знати, що на вас чекає 24 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого захлиснуть раптові емоції, а кому доведеться придумувати нові рішення.

Овен

Раптові емоції можуть затягнути вас в самий справжній вир. Не втрачайте голову, тоді вам вдасться залишитися на плаву. В роботі постарайтеся бути більш самокритичними, зараз начальство буде до вас особливо уважним.

Телець

Для представників цього знака день буде не зовсім гладким. Особливо в тому випадку, якщо ви запланували якусь поїздку. В дорозі краще дотримуватися граничної обережності, адже на шляху вам можуть зустрітися не найчесніші люди.

Близнюки

Вам доведеться побути новатором і придумувати нові варіанти вирішення давніх питань. На жаль, особливих успіхів очікувати не варто. Але і засмучуватися не треба, ви зможете зорієнтуватися і обійти своїх недоброзичливців. Важливо не опускати руки.

Рак

Раки зможуть керуватися логікою, а не емоціями. Це допоможе вирішити конфлікти і домовитися з оточуючими. Ви не будете втрачати часу дарма, продуктивна робота, чітка мета і внутрішня гармонія - ось ваші кращі друзі в цей час.

Лев

Леви можуть бути занадто запальні в цей період. Ваші емоційні пориви будуть заважати і вам самим, і оточуючим. Тримайте себе в руках, інакше можете наробити дурниць, з якими потім буде непросто розібратися.

Діва

У вас на передній план вийде розсудливість і дипломатичність. Ви зможете домовитися з ким завгодно. Так що, якщо у вас є якісь серйозні невирішені питання, не варто відкладати їх.

Терези

Ваша енергія битиме через край і вам періодично буде непросто з нею впоратися. Це можна використовувати, направивши потік думок в корисне русло. Беріть на себе менше рутини, творчі й важкі завдання зараз будуть даватися вам простіше.

Скорпіон

Цей день буде сприятливим для саморозвитку і творчості. Ваша енергія дозволить вирішити практично будь-яке поставлене перед вами завдання і обійти конкурентів. Зірки також вказують на ймовірність корисних знайомств і приємних сюрпризів. У тому числі і матеріальних.

Стрілець

Представникам цього знака потрібно діяти оперативно. Реагуйте швидко, приймайте рішення чітко і коротко. Тоді зможете випередити конкурентів і швидше домогтися бажаного. А ось вдома не варто боротися за першість.

Козеріг

Вам доведеться прийняти непросте рішення, яке вимагатиме від вас концентрації і тверезого мислення. Зараз не потрібно спиратися на свої емоції, розум зможе краще підказати, як потрібно діяти. Не випліскуйте негатив на близьких.

Водолій

Люди будуть оцінювати вас дуже критично. Причому, навіть ті, хто зазвичай прощає вам будь-які промахи. Ваша фірмова чарівність зараз не працює, тому намагайтеся доносити свою правоту прикладами, діями, фактами. І робіть все спокійно.

Риби

Для Риб цей час буде непростим. Ви постійно не будете знаходити собі місця, все буде здаватися дивним, незвичним. Навіть у найбільш комфортній обстановці ви знайдете, до чого причепитися. Не дозволяйте собі зриватися.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.