RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 25 лютого: Водоліям допоможуть зірки, а у Риб буде дуже багато справ

Хочете знати, що на вас чекає 25 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого буде дратувати звична робота, а хто зможе проявити свої хороші якості.

Овен

Вас чекає звичайна рутина. День може здатися нудним, але пам'ятайте, що відсутність новин - хороші новини. Насолоджуйтесь стабільністю і тишею, займіться простими приємними справами. Приділіть час сім'ї і дому.

Телець

Ви зможете налагодити старі зв'язки. Зараз ваші комунікативні навички допоможуть вам вирішити будь-які конфлікти, навіть найдавніші. Постарайтеся використовувати це, щоб вирішити робочі проблеми. А вдома варто бути терплячими і уважними.

Близнюки

Ваша робота буде одночасно і радувати вас, і дратувати. Вам будуть подобатися цікаві завдання і нові ідеї, але монотонні процеси можуть сильно вибивати вас з колії. Наберіться терпіння і не вибухайте, на все свій час.

Рак

Ви зможете проявити свої найкращі якості. Це хороший період для зустрічей і переговорів. Також варто побільше рухатися, ваша фізична форма потребує невеликого навантаження. Не забувайте перемикатися і відволікатися від роботи.

Лев

Леви можуть бути занадто запальні в цей період. Ваші емоційні пориви будуть заважати і вам самим, і оточуючим. Тримайте себе в руках, інакше можете наробити дурниць, з якими потім буде непросто розібратися.

Діва

Ви зможете домовитися з ким завгодно. Це принесе вам успіх практично у всіх справах, за що б ви не бралися. Варто замислитися над тим, щоб в цей день завершити справи, що стосуються переговорів. Ваша харизма зараз на висоті, використовуйте її.

Терези

У Терезів з'явиться привід пишатися собою. Ви зможете здолати свої слабкості, це підніме ваш бойовий дух. Навіть ті, хто останнім часом почав сильно сумніватися в собі, зараз отримають заряд бадьорості та оптимізму. Тримайтеся за цей стан.

Скорпіон

Скорпіони в цей період будуть успішні. Ви нарешті зможете похвалити себе за успішне завершення справ, у вас навіть з'явиться явний привід собою пишатися. Але не варто опускати руки, попереду ще багато роботи. Отриманий досвід - тільки початок.

Стрілець

На більший прибуток зараз розраховувати не варто. Фінансове становище залишиться колишнім, навіть якщо ви будете дуже старатися його поліпшити. Відкладіть грошові питання і займіться родиною. Вашим близьким зараз потрібна увага.

Козеріг

Ви можете почати шкодувати про якісь справи, які вам не вдалося реалізувати. Ці роздуми варто припинити, адже вони не приведуть ні до якого корисного результату. Не зациклюйтеся на минулих можливостях, живіть в поточному часу.

Водолій

Водолії будуть на висоті, навіть якщо самі нічого не будуть для цього робити. Зірки будуть допомагати вам у всіх починаннях, тому день стане вкрай вдалим. Ловіть хвилю і постарайтеся отримати від цього періоду якомога більше користі.

Риби

У Риб не буде часу на душевні переживання - зараз всім буде щось від вас потрібно. Як тільки закінчиться одна справа, буде одразу ж починатися щось інше, і так триватиме ще якийсь час. Намагайтеся себе не перевантажувати.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.