RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 26 лютого: Козероги будуть бунтувати і епатувати, а на Дів чекає зустріч з провокаторами

Хочете знати, що на вас чекає 26 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна займатися масовими заходами, а хто повинен буде діяти швидко і нестандартно.

Овен

У цей період хорошою ідеєю буде віддалитися від звичайної суєти і присвятити якомога більше часу собі і тому, що радує. Також сьогодні Овнам не варто приєднуватися до якихось масових заходів - це може принести внутрішній дискомфорт.

Телець

Зараз на передній план вийде розсудливість і дипломатичність. Ви зможете домовитися з ким завгодно, так що, якщо у вас є якісь серйозні невирішені питання, не варто відкладати їх. Також варто подумати про сімейне благополуччя. Можливо, ви втрачаєте якусь важливу деталь у відносинах з близькими.

Близнюки

Вам належить ухвалити важливе рішення і тільки холодний розрахунок, вдумливість і відповідальність допоможуть вам вчинити правильно. Проблема може здатися, на перший погляд, неважливою, але від неї може залежати багато в вашій долі. Звертайте увагу на знаки.

Рак

У цей день Раки можуть зустріти перешкоди там, де їх не чекали. Здавалося б вирішені проблеми і питання в цей день можуть піднести сюрпризи і вам доведеться докласти нові зусилля для їх вирішення. Не опускайте руки. Всі ваші зусилля скоро принесуть приємні плоди.

Лев

Події дня змусять вас діяти швидко і нестандартно. День буде наповнений цікавими можливостями і щоб їх не втратити вам слід бути дуже моторними. Завдяки цьому ви завоюєте собі симпатії, а також оберне собі на користь спочатку несприятливі справи.

Діва

Сьогодні вас можуть почати провокувати, тому зберігайте максимально тверезий розум. Дивіться на все холодно і розсудливо, багато недоброзичливців будуть намагатися збити вас з пантелику. Якщо зможете зорієнтуватися, змусите злодіїв пошкодувати про лихі наміри.

Терези

Зірки попереджають Терезів про те, що зайва самовпевненість може пошкодити вашим справам. Навіть якщо ви в чомусь впевнені на всі сто це не означає, що ви маєте рацію. Пам'ятайте - помилитися може будь-хто. Саме це знання допоможе вам досягти успіху сьогодні.

Скорпіон

Хороший день для вирішення фінансових питань, також можна спробувати розібратися з робочими проблемами, які давно висять у повітрі. Вам варто проявити свої кращі якості, в цей період вони будуть особливо загострені. Не потрібно сумніватися в своїх силах.

Стрілець

Сьогоднішній день для Стрільців пройде під знаком непередбачуваності. Вас може чекати буквально що завгодно. Щоб звести до мінімуму неприємності зірки радять зосередитися на поточних справах, проявити послідовність і організованість.

Козеріг

Зараз Козероги будуть особливо схильні до епатажу. Правила в цей період зовсім не для вас, ви захочете діяти наперекір системі, робити все максимально неординарно і голосно. Якщо дозволите собі зайти надто далеко, накоїте дурниць.

Водолій

На вашому шляху з'явиться чимало спокус. Не дозволяйте собі зайвого і пам'ятайте про обережність. Також варто звернути увагу на свій організм, зараз ви легко можете перевтомлюватися. Частіше бувайте на свіжому повітрі.

Риби

У цей день ви будете допускати набагато більше промахів, ніж зазвичай. Вам особливо легко ускладнити собі життя, тому будьте уважні до деталей, постарайтеся тверезо оцінювати свої можливості. І не беріть на себе занадто багато завдань одночасно.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.