RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Гороскоп на 10 березня: Терезам варто побоюватися лестощів, а Скорпіонів чекають непрості завдання

Хочете знати, що на вас чекає 10 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому треба поспостерігати за ситуацією, а хто повинен придивитися до свого здоров'я.

Овен

Раптовий вантаж проблем і справ трохи застав вас зненацька і дуже сильно тисне на ваші плечі. Здається, що почалася якась чорна смуга, але насправді це просто етап випробувань. Він скоро пройде, тому не потрібно занадто сильно через нього переживати.

Телець

На вашому шляху сецчас з'явиться чимало спокус. Можете трохи побавитися, але не дозволяйте собі зайвого і пам'ятайте про обережність. Також варто звернути увагу на свій організм, зараз ви легко можете перевтомлюватися. І не помітити щось важливе.

Близнюки

Вранці ви можете відчувати себе не кращим чином. Не випробовуйте на міцність своє тіло. Якщо відчуваєте, що сил зовсім немає, відмовтеся від частини планів. Так буде краще для всіх. Також варто подумати про плани на вечір. Можливо, буде краще їх скасувати.

Рак

Здорове харчування зараз буде дуже важливим для вашого доброго настрою, адже все шкідливе відразу ж позначиться за стан вашого організму. Пам'ятайте про ваше самопочуття і не відкладайте корисні заняття. Ваша лінь зараз - ваш головний ворог.

Лев

У першій половині дня вас чекає якесь несподіване подія. Не реагуйте на нього занадто емоційно, інакше можете втратити важливу інформацію. Перепитаєте двічі, якщо щось не до кінця розумієте. І не забувайте про старих обіцянках.

Діва

Діви будуть рішучі і активні. Це приверне увагу впливових людей. Ви зможете домогтися нових висот у своїх починаннях, це стане добрим ґрунтом для майбутнього професійного зростання. Прислухайтеся до порад експертів.

Терези

У вашому оточенні з'явиться людина, яка дуже вами зацікавиться. Ймовірно, його інтерес буде пов'язаний зі змінами у вашому особистому житті. Зверніть увагу на слова і дії оточуючих. Вони підкажуть вам правильний вихід. І не ведіться на лестощі.

Скорпіон

Вас чекають складні завдання, але ви зможете легко з ними впоратися, якщо проявите трохи хитрості. Обмірковуйте наступні кроки, щоб не попасти в неприємну ситуацію. Подумайте, чи немає у вас важливих справ, які давно пора довести до розуму?

Стрілець

Представникам цього знака потрібно звернути увагу на своє самопочуття. Якщо помітите, що щось не так, відразу ж звертайтеся до фахівців. Зараз не можна забувати про своє здоров'я, інакше пізніше воно нагадає вам про себе. Саме тоді, коли це буде максимально невчасно.

Козеріг

Ви зараз можете раптово захворіти, тому стежте за своїм здоров'ям і слухайте свій організм. Намагайтеся добре харчуватися, пийте вітаміни і не зловживайте шкідливими звичками. Також варто відмовитися від екстремальних видів спорту, ваша спритність в цей день може вас підвести.

Водолій

Водоліям доведеться займатися справами, які вам зовсім не подобаються. Але, на жаль, за вас ніхто інший не зможе все закінчити. Наберіться терпіння, всім іноді потрібно робити щось не дуже цікаве і приємне. Навіть самим творчим людям, як ви.

Риби

Ваш творчий потенціал зростає, але не варто забувати про звичні справах і важливих завданнях. Постарайтеся захоплюватися новими заняттями без шкоди основного ритму. Не варто також занадто активно рватися вперед, всьому свій час. Подивіться поки що на все очима спостерігача. І зробіть висновки.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.