RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 24 марта:Гороскоп на 24 березня: Близнюкам варто поберегти нервову систему, а Стрільцям слід бути розумніше

Хочете знати, що на вас чекає 24 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не варто бездумно відкриватися, а кого чекає мозковий шторм.

Овен

Не бійтеся діяти напористо. Ваші спроби проявити себе можуть упиратися в глухий кут, але не здумайте здаватися. Міняйте тактику, пробуйте нові способи, не дозволяйте нікому змусити вас сумніватися у власних силах.

Телець

День пройде досить спокійно і приємно. А ось до вечора вас можуть чекати неприємності і труднощі. Не переносьте робочі справи в особисту сферу. І намагайтеся не думати про професійні питаннях, коли приходите додому.

Близнюки

У цей час вам варто поберегти свою нервову систему. Стреси будуть підкрадатися до вас з усіх боків. Але, якщо ви дасте їм відсіч, вони підуть ні з чим. Відкрийтеся для нових знань і приємних емоцій.

Рак

Вас чекає справжній мозковий шторм. День буде наповнений величезною кількістю інформації. Вам буде цікаво отримати нові знання, але в якийсь момент розум може почати перегріватися. Бережіть свої сили.

Лев

Відкладіть нарешті справи, які вичавлюють з вас все соки. Ви ж не Термінатор, дозвольте собі просто втомитися і захотіти відпочити. І не переживайте, за один день світ без вас не зупиниться. Просто присвятіть час собі і родині.

Діва

Зірки підтримають вас у всьому, за що б ви не взялися. Начальство буде до вас прихильно, навколишні будуть вести себе привітно і розуміюче. У сімейному колі також намічається приємне потепління. Насолоджуйтесь білою смугою.

Терези

У цей період можливі скачки енергії. Ви будете надмірно втомлюватися, то навпаки відчувати божевільний приплив сил. Тому не варто планувати серйозні справи, так як розраховувати на свій настрій ви поки не зможете.

Скорпіон

Ви можете почати відчувати себе набагато впевненіше, ніж зазвичай. Ваші помилки будуть набагато менше кидатися в очі, люди будуть бачити в вас хорошого фахівця і мудрого співрозмовника. Постарайтеся виправдати їх очікування.

Стрілець

Будьте розумніше. Ви ж мудра людина. Чому ж ви дозволяєте власним негативним емоціям так сильно впливати на ваше життя? Адже це всього лише думки, які повністю знаходяться під вашим власним контролем.

Козеріг

Вам буде дуже хотітися блиснути, покрасуватися і привернути до себе увагу. І, як на зло, ніхто не буде дивитися в вашу сторону. Люди будуть зайняті своїми проблемами, тому вам може стати нудно. Якщо дуже потрібно потішити своє его, сходіть на побачення.

Водолій

Ви можете дуже хотіти повернути якусь ситуацію в свою користь. Але пам'ятайте, що почуття людей - штука крихка. А довіра відновлюється зовсім не відразу. Якщо хочете відкритися комусь, зробіть це. Але поводьтеся розумно.

Риби

День буде дуже неприємним. Дрібні завдання накопичилися у великій кількості, тому тепер з ними впоратися набагато складніше. Додавати негативу будуть і співробітники. Вони ніби не чують, що ви їм говорите. Постарайтеся ні на кого не зірватися.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.