RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 30 березня: Терезам можна покладатися тільки на себе, а Водоліям варто проявити характер

Хочете знати, що на вас чекає 30 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто бути обережними у всьому, а кому може зашкодити самовпевненість.

Овен

Вам варто бути обережними у всьому, що стосується витрат. Зараз ви легко можете не розрахувати свої сили і залишитися ні з чим. Доброю ідеєю буде записати ваші витрати і дотримуватися списку.

Телець

Вам буде легко спілкуватися з людьми і відстоювати свою точку зору. Ви зможете домогтися багато чого, якщо будете діяти стратегічно. Також можлива прибуток, не втрачайте шансу добре заробити.

Близнюки

Зірки попереджають Близнюків про те, що зайва самовпевненість може пошкодити вашим справам. Навіть якщо ви в чомусь впевнені на всі сто це не означає, що ви маєте рацію. Пам'ятайте - помилитися може будь-хто. Саме це знання допоможе вам досягти успіху сьогодні.

Рак

Ініціатива сьогодні буде вашим другом, дійте і не робіть кроків назад. Чим сміливіше ви будете, тим більшого зможете досягти. Варто також виконати дані нещодавно обіцянки, інакше вони стануть для вас тягарем.

Лев

Зірки обіцяють Лев досить спокійний і розмірений день, відповідний для накопичення сил. Але також попереджають про можливе втручання зовнішніх сил, здатних перевернути все догори дном і додати нотку хаосу в ваш розпорядок. Якщо так трапиться, не лякайтеся - ви будете в силах з усім впоратися.

Діва

Сьогоднішній день сприятливий для кар'єри і амбітних планів. Зірки радять Дівам не закріплює на рубежах здобутих перемог, а рухатися далі, використовуючи отримані нагороди як перевага і можливість просунутися далі конкурентів.

Терези

Якщо Ваги хочуть, щоб сьогоднішні справи і питання вирішилися гладко і швидко, в цей день їм слід покладатися тільки на себе. Причому у всіх сферах своєї діяльності, тому що ймовірність того, що оточуючі можуть вас підвести, сьогодні вкрай велика.

Скорпіон

Цей день буде плідним і цікавим. Не упускайте можливості розширити свій кругозір, намагайтеся бути активні і не лінуйтеся. Також гарною ідеєю буде розпланувати майбутній відпочинок.

Стрілець

Вам належить ухвалити важливе рішення і тільки холодний розрахунок, вдумливість і відповідальність допоможуть вам вчинити правильно. Проблема може здатися, на перший погляд, неважливою, але від неї може залежати багато в вашій долі.

Козеріг

В цей день вам буде не вистачати впевненості в собі. Внутрішні коливання будуть заважати ухваленню правильних рішень, а при необхідності швидких дій ймовірність необдуманого кроку або прострації вкрай велика. Зірки радять вам зберігати спокій і відкласти відповідальні питання на потім.

Водолій

Варто проявити пильність і при потребі - твердість і характер. Сьогодні великий шанс маніпуляцій і підвищених запитів ззовні, потік яких може змусити вас розгубитися і втратити ініціативу.

Риби

Ваші впевненість, працездатність і активність допоможуть вам вирішити безліч різних справ - від старих до нових і гострих. Головне в цей час не дуже дратуйте своїм завзяттям оточуючих. Використовуйте свою енергію в конструктивному, а не деструктивний ключі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.