RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 2 квітня: Тельцям варто розібратися з боргами, а Леви будуть легко вирішувати проблеми по телефону

Хочете знати, що на вас чекає 2 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто має вдячно приймати допомогу, а хто не повинен розраховувати на випадок.

Овен

Вчіться вдячно приймати допомогу і не відкидайте тих, хто вам її пропонує. Вірогідні нові знайомства та цікаві робочі перспективи. Слідуйте за своїм серцем, та й розум не відключайте.

Телець

Вирішення фінансових питань зараз буде даватися вам легко. Розберіться з боргами і плануванням витрат, це допоможе уникнути неприємностей надалі. Якщо ви вважаєте, що зараз варто заощадити, порахуйте все і розберіться, як отримати необхідне.

Близнюки

Вранці вам може здаватися, що удача не на вашому боці, але до вечора ситуація зміниться. Не варто розраховувати на випадок, але і опускати руки категорично не можна. Зараз виграють ті, хто зможе зберегти оптимізм і віру в краще майбутнє.

Рак

Гарний час для великих змін. Зміни в особистому житті, зміна професійної діяльності, ремонт, переїзд - все це варто почати саме зараз. Але не поспішайте і продумайте всі деталі, щоб не пошкодувати про свої рішення.

Лев

Телефонні переговори - ваш однозначний коник в цей час. Якщо потрібно вирішити якусь важливу задачу, постарайтеся організувати її обговорення саме таким чином. Ваше вміння красиво говорити допоможе швидко розібратися з будь-якою проблемою.

Діва

Якщо у вас є невідкладні важливі справи, постарайтеся зайнятися ними ввечері. Вранці та вдень є велика ймовірність програшів і невдач, тому краще залишатися в тіні. Негативні хвилі почнуть вщухати ближче до обіду, до цього варто триматися подалі від ризиків.

Терези

Можливий стрімкий кар'єрний зріст і підвищення уваги з боку протилежної статі. Близькі будуть приємно вас радувати, якщо ви зможете налаштуватися на позитив. Не варто занадто серйозно сприймати чужі проблеми, краще сконцентруйтеся на хорошому.

Скорпіон

Відкладіть поїздки і розваги і приділіть час роботи. Якщо не закінчите вчасно заплановані справи, вони почнуть дуже стрімко зростати. Краще розберіться з необхідним і тільки потім беріться за все інше.

Стрілець

Цей час насичений цікавими і складними подіями. Якщо потрібно, зверніться за допомогою до людей більш досвідчених і розважливих, вони підкажуть правильні рішення. В любовній сфері на вас чекають непорозуміння, постарайтеся пояснити себе і не робити дурниць.

Козеріг

Козероги зараз можуть сердитися на дрібниці. Не варто витрачати свою енергію на невеликі неприємності або речі, що від вас не залежать. Навколо відбувається маса хороших подій, але ви не помічаєте їх через зацикленість на поганому. Відкрийте очі і відразу побачите, як позитивно все складається.

Водолій

Ваше ділове чуття буде особливо гострим. Тож для Водоліїв це вдалий час для вирішення старих справ і старту нових. З виниклими проблемами допоможуть впоратися близькі і союзники. А ось на особистому фронті можливі труднощі, які вплинуть на ваші впевненість і оптимізм. У такому випадку варто також заручитися підтримкою близької людини.

Риби

Ваше фінансове становище поліпшиться, причому це може статися абсолютно несподівано. Щоб уникнути нудьги варто зробити перестановку чи оновити гардероб. Також нові знайомства принесуть вам користь і позитивний настрій.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.