RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 3 квітня: Ракам все буде здаватися складним, а Дівам потрібно зберігати спокій

Хочете знати, що вас чекає 3 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають перешкоди, а хто зможе провести успішні онлайнові переговори.

Овен

У цей день Овни можуть зустріти перешкоди там, де їх не чекали. Здавалося б вирішені проблеми і питання в цей день можуть піднести сюрпризи і вам доведеться докласти нові зусилля для їх вирішення.

Телець

Онлайн-переговори будуть проходити плідно. Але не обійдеться без труднощів через відсутність особистого контакту. Ви гідно з ними впораєтеся завдяки позитивному погляду на ситуацію. Не дозволяйте собі занадто переживати через робочі питання.

Близнюки

День буде непростим, але вам вдасться впоратися з поставленими завданнями. Ви зможете реалізувати задумане, адже вам допоможуть не тільки старі друзі, а й нові знайомі. Не соромтеся просити поради або звертатися за допомогою при необхідності.

Рак

У цей день все буде здаватися занадто складним. Робочі питання будуть даватися вам важко, те ж саме буде відбуватися і на особистому фронті. Постарайтеся не нервувати і відкласти справи, які не вимагають термінового втручання.

Лев

Перша половина для буде неприємною у всіх аспектах. Ви ніяк не можете вплинути на ситуацію, тому цю бурю потрібно просто перечекати. Вже до обіду всі почне налагоджуватися само собою, якщо ви не будете нагнітати обстановку.

Діва

День буде хорошим, але тільки в тому випадку, якщо ви будете зберігати спокій. У вас з'явиться можливість домогтися успіху, тому постарайтеся діяти активно і не упускати шансів. Сприятливий час для спілкування з людьми, постарайтеся провести важливі онлайн-зустрічі саме зараз.

Терези

Зірки радять Терезам проявити терпіння і наполегливість у ваших справах. День готує багато не найприємніші сюрпризи, тож концентрація уваги і зосередженість дуже важливі. Сьогоднішні справи можуть стати міцним фундаментом для майбутніх досягнень.

Скорпіон

Є шанс отримати підвищення або надбавку до зарплати. Поговоріть з начальством про ваші ідеї, зараз вас повинні почути. Також варто відстоювати свою точку зору, адже, швидше за все, ви маєте рацію. Але спочатку переконайтеся в тому, що ваші переконання вірні.

Стрілець

У першій половині дня не передбачається різких стрибків, можете запланувати на цей час вирішення повсякденних справ. Також в цей час не бажано обговорювати плани на майбутнє, краще відкласти подібне планування на завтра.

Козеріг

Гарний час для виконання завдань, які ви давно намітили, але ніяк не могли завершити. Також зараз потрібно сміливо братися за абсолютно нові справи, інтуїція зараз вас не підведе. Більше довіряйте своєму внутрішньому голосу.

Водолій

Ваша внутрішня дисципліна допоможе впоратися з новими труднощами. Проблеми можливі, але ви повинні залишатися в гармонії з собою, щоб з усім розібратися. Не варто діяти запально і необдумано.

Риби

У Риб ймовірний вихід з кризової ситуації. Незважаючи на велику кількість різних випробувань, ви зможете гідно впоратися з поставленими завданнями. Якщо проявете сильні сторони вашого характеру, зможете домогтися бажаного авторитету.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.