RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Кого в листопаді чекає прибуток, а кого - фінансові проблеми: гороскоп Таро для всіх знаків Зодіаку

За прогнозом тарологів, останній місяць осені деяким знакам Зодіаку обіцяє великі покупки і серйозні витрати, а комусь цей період принесе реальні грошові бонуси.

Прогноз на листопад 2020 року український таролог Олена Саламандра опублікувала в Instagram.

Овен

Це буде місяць продуктивної роботи і нових можливостей, щоб проявити себе в професії. У листопаді Овна чекають грошові надходження, які дозволять придбати те, про що давно мріялося.

Телець

У листопаді краще уникати серйозних витрат і не давати грошей в борг. Також варто остерігатися пліток і недостовірної інформації. У роботі теж можна зіткнутися з обманом.

Близнюки

Ті зусилля, які були вкладені в справи раніше, принесуть результат. Не виключений приємний грошовий бонус і надходження коштів, які дозволять зробити приємні покупки. Буде можливість проявити себе з кращого боку на роботі.

Рак

Листопада буде насиченим роботою місяцем, який відкриє нові можливості і принесе позитивні відносини з колегами і керівництвом. Однак варто остерігатися фінансових авантюр і порожніх обіцянок.

Лев

У листопаді краще зберігати кошти, ніж витрачати. Існує ризик конфліктів з керівництвом, бажано холоднокровно відстоювати свою позицію фахівця.

Діва

Під час роботи можна зіткнутися з обманом з боку інших людей, особливу увагу треба приділити грошей і документів. У листопаді Дівам варто поменше витрачатися.

Терези

На роботі з'являться шанси проявити себе з кращого боку і заробити премію або іншу грошову винагороду. З'явиться можливість опинитися на хорошому рахунку у керівництва, не варто відмовлятися від відповідальності і нових завдань.

Скорпіон

Ситуація з фінансами буде хорошою, що дозволить зробити потрібні домашні покупки. Налагодяться багато робочих справ, рішення нових завдань принесе повагу колег і керівництва.

Стрілець

Цей місяць буде активним в робочій сфері, Стрільців чекає маса справ, за вдале вирішення яких можна розраховувати на прихильність керівництва і навіть отримання грошового бонусу. Отриманий прибуток зробить місяць вдалим для покупок.

Козеріг

Серйозних витрат в листопаді краще не робити і зберігати наявні кошти. Існують ризики конфліктів з колегами, тому краще уникати пліток і чуток і серйозніше поставитися до роботи.

Водолій

В роботі можливе непорозуміння з керівництвом і колегами і навіть конфлікти. Варто охолодити емоції і вирішувати професійні питання холоднокровно. Проте передбачаються грошові надходження і придбання для дому.

Риби

У листопаді не варто робити необдумані витрати і давати гроші в борг. На роботі можливі конфлікти з керівництвом, до спілкування на робочому місці потрібно підійти мудро.

Як повідомляв "Апостроф", укладачі гороскопів прогнозують, що 2021 рік почнеться з позитиву - його початок пройде під управлінням дуже гармонійною і позитивної енергетики звезд.а