RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Названо п'ять знаків Зодіаку з негативною енергетикою: з ними краще не спілкуватися

Астрологи назвали п'ять знаків зодіаку, спілкування з якими негативно позначається на самопочутті - у них погана енергетика.

Про це повідомляє "Слова і фрази".

Діва

Діви дуже критичні, вони готові критикувати абсолютно все і всіх. Абсолютно безпардонним чином вони будуть вказувати вам на недоліки, вишукувати помилки і читати моралі, а потім, довівши вас до сказу, стануть показувати, як потрібно працювати. Своїх домочадців Діви зводять з розуму постійними причіпками і вимогою підтримувати в будинку ідеальний порядок, так що жити з ними і спілкуватися досить важко. Представники даного знака буквально все бачать в негативному світлі. Будь-яку інформацію вони сприймають критично і з недовірою.

Рак

Раки справжні меланхоліки, їх дуже легко вивести з рівноваги, зіпсувавши настрій однією неприємною фразою, потім ви будете цілий день страждати від їх негативу. Цим людям нічого не подобається, вони у всьому бачать недоліки, і цей негатив поступово передається оточуючим. Вони твердо впевнені, що світ з ними несправедливий і вони обділені. А вже якщо у них є брат або сестра, батькам Раків все життя доведеться вислуховувати докори в тому, що їх утискають і люблять менше інших дітей. Вони прекрасно почуваються в хмарі негативу і роблять все, щоб втягнути в нього оточуючих.

Козеріг

Козероги - бездушні і вкрай егоїстичні особи. Люди для Козерога - лише засіб досягнення мети, адже весь їхній життєвий шлях спрямований на розвиток кар'єри і збагачення,. Тому і ставлення до оточуючих у представників даного знаку частіше зневажливе. Спілкування з такою людиною неприємне. Нарешті, обговорення будь-яких подій Козеріг неминуче зводить до негативу, любить згущувати фарби і припускати найпохмуріший фінал.

Близнюки

У Близнюків відсутнє почуття такту, вони всім незадоволені і поспішають про це розповісти. У спілкуванні Близнюки часто бувають нетактовним і не вибирають виразів. Кожній людині вони виносять оцінку, і якщо не вважають її рівною собі, в спілкуванні починають протягати зневага і знущання. Ці люди з легкістю можуть наврочити людину, накликаючи біду.

Скорпіон

Скорпіонів називають самими негативними представниками знаків Зодіаку. Вони не прощають образ, а в спілкуванні - агресивні і запальні. Вони енергетичні вампіри - підживлюються енергією інших, причому роблять це через агресію і негатив.

Як повідомляв "Апостроф", в листопаді астрологи прогнозують удачу для 7 знаків Зодіаку , їх справи налагодяться.