RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

Названо три знака Зодіаку, яким варто подбати про своє здоров'я в рік Бика

В цілому рік Білого Металевого Бика буде сприятливим в плані здоров'я. Важливо берегти себе і вести здоровий спосіб життя. Однак самопочуття трьох знаків Зодіаку вимагатиме особливої уваги.

Про це пише оloveza.

Скорпіон

Представники цього знака від природи володіють міцним здоров'ям, проте в рік Бика варто все ж звернути більш пильну увагу на потреби свого організму. Взимку ви будете більш, ніж зазвичай схильні до простудних захворювань, але це можна нейтралізувати за допомогою профілактики. Не варто також зловживати алкоголем.

Навесні Скорпіонам загрожуватимуть всі ті ж застуди, а також загострення хронічних захворювань і травми. Необхідно повноцінно харчуватися, достатньо відпочивати і не допускати зайвих навантажень.

Влітку уникайте тривалого перебування на сонці, ваш тиск буде схильний до перепадів. Відмовтеся від інтенсивних тренувань - віддайте перевагу плаванню, швидкій ходьбі або танцям.

Восени ваше здоров'я налагодиться, використовуйте цей час для знаходження гармонії і турботи про себе.

Водолій

Початок року буде сприятливим в плані здоров'я, а ось в плані психіки можливі проблеми - депресія або стан стресу, незадоволеність собою і навколишнім світом. Щоб знайти рівновагу практикуйте посильні фізичні навантаження.

Навесні починається досить небезпечний період для вашого здоров'я - потрібно прислухатися до своїх відчуттів і ретельно дотримуватися здорового способу життя. Особливо важливим є правильний раціон - більше фруктів і сирих овочів, крупи, нежирне м'ясо і чиста вода. Будьте уважні до себе, і якщо щось буде турбувати - звертайтеся до лікаря.

Влітку стан Водоліїв може злегка погіршитися: ви можете відчувати слабкість, запаморочення, сильне серцебиття. Панікувати не потрібно, а ось відпустка, проведена на повітрі, улюблені заняття, розмірений спосіб життя і усунення будь-яких дратівливих факторів - допоможуть відновити здоров'я. Влітку можливі травми, будьте особливо уважні.

Восени Ваше здоров'я нарешті прийде в норму: всі недуги, і моральні, і фізичні, відступлять, і ви знову зможете в повній мірі насолоджуватися життям.

Риби

Зима в плані здоров'я пройде досить спокійно, тільки в кінці лютого можливий рецидив хронічного захворювання. Не піддавайтеся небезпеці, займаючись самолікуванням, вчасно зверніться до лікаря.

Навесні Риб може охопити втома від правильного способу життя і харчування. Це може привести до нового сплеску нездужання. Якщо ж вдасться подолати спокусу, самопочуття буде в нормі.

Влітку імунітет Риб послаблюється, варто бути особливо уважними до себе і подбати про зміцнення здоров'я. Уникайте надмірностей у їжі і не зловживайте алкоголем.

Осінь стане часом, коли ваші зусилля принесуть плоди - самопочуття нормалізується. Тим не менш, не переставайте піклуватися про здоров'я - правильне харчування, легкі фізичні навантаження і свіже повітря не тільки поліпшать настрій, але і зміцнять імунітет перед зимою.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків зодіаку, для яких 2021 рік, Білого Металевого Бика, виявиться важким.