Бик принесе неприємності: 2021 рік буде складним для чотирьох знаків Зодіаку

Астролог Марина Скаді назвала знаки Зодіаку, для яких 2021 рік, який пройде під покровительством Білого Металевого Бика, готує випробування на міцність.

Про це пише видання ТСН.

Опозиція Юпітера до Сонця у гороскопах Левів матиме дисгармонійний вплив. Деяке поліпшення ситуації прогнозується з 14 травня до 28 липня 2021 року через зниження негативного впливу планети. Багато в чому представники цього знаку самі будуть винуватцями негараздів, якщо перебільшать свої можливості і проявлять норовливость і егоїзм.

Цей період може принести Левам збитки, тому слід більш обачно розміщувати власні ресурси і не починати жодної нової підприємницької діяльності. Можливі складнощі з юристами і владою. Всі переговори минатимуть дуже непросто, можуть з'явитися ускладнення в банківських справах. У стосунках з коханими людьми також можлива переоцінка своєї ролі партнера і погіршення відносин через егоїзм.

2021 рік готує Скорпіонам і Тельцям багато перешкод, окрім періоду поліпшення ситуації з 14 травня до 28 липня. Це досить складний рік, який приносе не так невдачі і втрати самі по собі, як перекреслить всі можливості для реалізації планів ідеї. Зірки радять відкласти їх на у 2022 рік - у наступному році вони принесуть успіх. Також не варто починати нічого важливого в 2021 році.

Вкрай несприятливими для Скорпіонів і Тельців будуть ділові контакти з іноземними громадянами і фірмами. Рік може принести і погіршення здоров'я. Уникайте переїдання, обмежте себе у вживанні спиртного. Особливо обережними треба бути вагітним жінкам.

Дів чекає період серйозних випробувань з 14 травня до 28 липня 2021 року. В цей час вам варто уникати надто оптимістичної оцінки стану своїх справ, краще взагалі утриматися від будь-яких проявів ділової активності, приділивши увагу лише поточним питанням. Вам можуть запропонувати угоду, яка вразить вас своїм розмахом, але в результаті через це ви зазнаєте збитків.

У зазначений період представникам даного знаку краще триматися подалі від нових контактів з іноземними або далекими партнерами, відкласти поїздки і відрядження. У людей з хронічними захворювання печінки і жовчовивідних шляхів можливі загострення.

Як повідомляв "Апостроф", 2021 рік Бика обіцяє приємні зміни в особистому житті багатьох знаків Зодіаку. До них прийде світле і чисте почуття любові, а закохані пари зможуть об'єднатися у шлюбі і зіграти весілля.