RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

День може виявитися напруженим: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 січня

Укладачі гороскопів підготували астропрогноз на середу, 13 січня. Цей день може принести складності в професійній реалізації, але принесе успіх у спілкуванні з близькими і коханими.

Про це пише видання "Слово і фраза".

Овен

На роботі можливі проблеми: можете потрапити під критику начальства і, можливо, вас змусять переробити раніше виконану роботу. У другій половині дня вдасться вирішити спірні майнові питання, помиритися, якщо посварилися. Увечері краще посидіти вдома.

Телець

Професійна діяльність стане для вас обтяжливою Можливо, ви чекаєте змін, а можливо, просто мрієте про відпочинок, тож постарайтеся чіткіше планувати свій час і дії. Життя поставить вас в жорсткі рамки, в яких доведеться жити, та все ж це не причина опустити руки і здатися.

Близнюки

На передній план вийдуть важливі теми вашого життя, відсунувши дрібниці. Зараз варто подумати про перспективи своєї справи, порадитися з тими, хто пов'язаний з вами спільними інтересами. Вдалий час для експериментів із зовнішністю і зміни іміджу - це додасть вам ваги в очах колег.

Рак

На роботі очікується вдалий час для професійної діяльності - ви зможете впоратися з багатьма завданнями. Ви можете отримати цікаві пропозиції і завести корисні знайомства. Уникайте значних витрат, інакше можете залишитися на мілині.

Лев

У вас з'являться цікаві ідеї. Не соромтеся звертатися до тих, хто може допомогти вам у їх реалізації. Потрібно серйозно проаналізувати свої фінансові можливості. Це вдалий час для зустрічей з людьми, до яких ви маєте теплі почуття.

Діва

День не принесе особливих змін, тож не варто вимагати від себе здійснення подвигів і негайного вирішення всіх накопичених побутових та професійних питань. Це вдалий час для покупок, приємних посиденьок в компанії друзів. Можливе і цікаве романтичне знайомство.

Терези

День може виявитися напруженим, тому не варто планувати серйозні речі. Якщо не хочете ускладнити собі життя, не давайте ніяких обіцянок, особливо людям, від яких залежите. Зате можете розраховувати на розуміння і підтримку сім'ї і друзів.

Скорпіон

Цей день буде спонукати до активної діяльності, тому постарайтеся запланувати справи, які ви раніше відкладали до кращих часів. Можливе нове перспективне знайомство або відновлення старих любовних стосунків. Зверніть увагу на стан здоров'я: потурбує кишківник і нирки.

Стрілець

Сьогодні не варто братися за роботу, пов'язану з серйозними фізичними навантаженнями. Зараз ви схильні приймати рішення під впливом емоцій, а це може стати причиною конфлікту. Зате в любовних справах вас можуть очікувати приємні сюрпризи. Головне - не брати на себе підвищених зобов'язань.

Козеріг

Зараз багато що залежить від вас. Вам захочеться бути в центрі уваги, але все ж не варто йти напролом. Гарний час для того, щоб злегка змінити імідж і оновити гардероб. Можливі конфлікти з родичами, тому намагайтеся не звертати уваги на дрібниці і не дратуватися через дрібниці. Гарний час для практичних покупок і поновлення побутових приладів.

Водолій

Не давайте волю ліні - це гарний час для того, щоб почати ремонт або просто навести порядок в домі. Родичі можуть запропонувати допомогу, але зараз краще покладатися тільки на себе. 13 січня не найкращий період для нових знайомств, поки краще не розширювати коло спілкування. Але і від старих знайомих відмовлятися не варто.

Риби

Постарайтеся в цей день не перевтомлюватися і не виявляти завзяття в справах, які на даному етапі вам не під силу. Гарний час для зустрічі зі старими друзями - ви зможете отримати від них цікаву інформацію. На роботі все вийде. Зараз не варто брати і давати гроші в борг, тим більше - звертатися в банки за кредитом.

Раніше "Апостроф" розповідав про сім знаків Зодіаку, яким згідно з пророцтвами Ванги, в 2021 році посміхнеться фінансова удача.