RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Небезпечний січень: три знаки Зодіаку, яким потрібно бути обережними в перший місяць 2021 року

За прогнозом астрологів, перший місяць 2021 року буде насичений подіями, які можуть становити небезпеку для трьох знаків Зодіаку.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті joinfo.ua.

Овен

Представники цього знаку можуть пережити нервовий зрив, важливо зберігати спокій і не реагувати на різкі висловлювання. Не варто сприймати буквально все, що говорять, слід утриматися від образ і гучних заяв. Можливий провал запланованих справ і проектів. Астрологи не рекомендують здійснювати покупки в кредит, через які виникнуть фінансові проблеми. Після 20 січня ситуація стабілізується.

Близнюки

Представникам цього знака потрібно бути максимально обережними з фінансовими операціями в січні, ймовірні конфлікти через гроші з близькими - через заповіт або аліменти. Зірки радять ретельно обмірковувати кожну покупку або фінансове вкладення, щоб уникнути проблем. Не варто брати чи давати гроші в борг, це теж може зіпсувати стосунки з оточуючими.

Діва

Представникам цього знака можуть нашкодити заздрісники, які користуються тим, що Діви часто діляться своїми проблемами, планами або просто невдоволенням з приводу дій начальства. Цією інформацією недоброзичливці на роботі можуть поділитися з керівництвом. Але коли завершитися перший місяць року, неприємності відійдуть в минуле і все знову налагодиться.

Як раніше повідомляв "Апостроф", деяким знакам Зодіаку зірки пророкують вдале одруження в 2021 році.