RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Три знака зодіаку створюють "магічний щит" - Рік Бика буде щедрим для них в усьому

Астрологи назвали три знака Зодіаку, які володіють магічними здібностями і захищені від пристріту. Рік Білого Металевого Бика приготував для них багато цікавого.

Про це пише ЕLLE.

Козеріг

Козероги здатні відбити будь-який магічний вплив і привернути позитивну енергію в своє життя. У 2021 році багато з них чекає вихід на новий фінансовий рівень і великі придбання. Зірки радять приділити час самовдосконаленню і розвивати навички ораторського мистецтва та публічних виступів.

Близнюки

Завдяки своїй силі і магічним здібностям Близнюки можуть перетворити негативну енергію на позитивну. Цього року багато представників цього знака відчують потребу розширювати свій кругозір, з'явиться необхідність і можливість в отриманні освіти та практичних знань. Нові знайомства можуть ввести Близнюків у впливове оточення.

Риби

Магічні здібності допомагають захистити Риб від негативу. Вони володіють потужною інтуїцією і мають незримий захист від зла. Перше півріччя важливо присвятити завершенню раніше розпочатих проектів. Друга половина 2021 року стане часом досягнення поставлених матеріальних і духовних цілей. Багато Риб зможуть знайти любов і побудувати міцні стосунки.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли про три найсексуальніші знаки Зодіаку і передбачили, що чекає на них у 2021 році.