RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Три знака Зодіаку зірвуть грошовий куш навесні - одного з них Нострадамус вважав "особливим"

Раніше астрологи розповіли про найбільш брехливих представників зодіакального кола, тепер же вони назвали три знака Зодіаку, на яких в березні чекає фінансовий успіх.

Серед них - Стрілець. Як пише klevo.net, саме до цього знаку Зодіаку належав алхімік Нострадамус.

Він вважав, що Стрілець - найзахищеніший Всесвітом і щасливий знак. Стрільці, будучи представниками вогняного, активного знака, відрізняються такими якостями, як мудрість, духовність, внутрішня сила, гідність і успішність.

Про те, що чекає на них і два інших знака Зодіаку в березні повідомляє Аstromeridian.

Стрілець

На початку місяця представники знака демонструватимуть відмінні інтелектуальні здібності. Це допоможе їм досягти значних успіхів, як в бізнесі, так і в повсякденному житті. Друга половина місяця пройде для Стрільця під знаком домашніх турбот. Сімейні Стрільці будуть із задоволенням проводити час з коханою людиною і дітьми.

Водолій

На початку місяця представники знака будуть прагнути постійно розширювати сферу своєї компетенції та розуміння. У цей період вони можуть раптово поміняти якесь своє рішення, зрозумівши, що існує більш простий шлях. У другій половині місяця у вас може намітитися якась угода, і хоча з боку вона буде здаватися не надто перспективною, згодом ви зможете отримати від неї гарний прибуток.

Рак

Початок місяця буде дуже хорошим періодом для того щоб взяти кредит на розвиток свого бізнесу або знайти інвестора. Друга половина місяця пройде в інтелектуальних клопотах. Раки можуть відчути необхідність отримання додаткової освіти або розвитку нових навичок. Самотні Раки будуть в цьому місяці тягнутися до тих, хто зможе їм запропонувати новий досвід. Звичайні рутинні відносини представників знака можуть обтяжувати, їх буде вабити все незвідане і незвичайне.

Раніше "Апостроф" розповідав про три найнебезпечніших знаки Зодіаку за версією ФБР.