RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названо п'ять знаків Зодіаку, схильних до зрад - з ними дуже складно

Астрологи на основі характеристик типових представників Зодіаку назвали знаки, які часто бувають схильні до зрад з різних причин. Це не додає радості їхнім партнерам, а тому останнім треба знати про особливості темпераменту своїх других половинок.

Про це пише видання Femmie

Овен

Овен вважає, що Земля повинна обертатися навколо нього і не здатний відмовити собі в бажаному. Він надзвичайно амбітний і завжди йде напролом. Навіть якщо якісь обставини, в тому числі і моральні, постануть на його шляху до мети, він, не замислюючись, переступить їх.

Близнюки

Близнюки не зраджують навмисно і з бажанням помститися за щось своєму партнеру. Просто суперечлива натура Близнюків штовхає їх в нові авантюри тому, що вони самі не знають, що їм потрібно. Ще мить тому вони думали так, а через деякий час вважають зовсім інакше. І саме в такі переломні моменти вони схильні змінювати свої рішення і навіть мучитися докорами сумління.

Рак

Рак сам по собі досить підступний представник зодіакального кола. Він, як і Овен, часто не може собі в чомусь відмовити, а тому інколи змушений йти на угоду з власною совістю. Він, звісно, через якийсь час пошкодує про зроблене, але на момент зради абсолютно впевнений в тому, що чинить правильно.

Скорпіон

Ці люди просто не особливо замислюються про те, наскільки правильними є їхні рішення і дії. Головне - це те, чи відповідає зроблене його планам і задумам. Якщо так - питання вирішене. На користь справи, звичайно.

Водолій

У власному світі Водоліїв особливі правила і особливі поняття про мораль, які притаманні тільки цим людям. Ви можете звинуватити Водолія в зраді, а він дуже здивується, бо зовсім не вважає, що зробив щось не так.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи склали прогноз для найбільш і найменш надійних в любові знаків Зодіаку. Експерти стверджують, що представники повітряної стихії за своєю природою більш безтурботні люди, а стихії Води - найвідданіші. Знак Землі наділяє свого господаря лояльністю, а знак Вогню - пристрастю.