RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

2021 рік порадує п'ять знаків Зодіаку - Вольф Мессінг вважав їх найщасливішими і везунчиками

Астрологи пророкують вдалий 2021 рік для п'яти знаків Зодіаку, яких Вольф Мессінг вважав найбільш везучими і щасливими.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті slovofraza.

Близнюки

Представники цього знака, яких Мессінг називав дуже яскравими і незвичайними особистостями, в 2021 році зможуть сміливо здійснювати дорогі покупки, зробити ремонт або з'їздити в іншу країну на відпочинок. Важливо навчитися розуміти знаки Всесвіту, яких буде дуже багато. Зірки обіцяють удачу, особливо в першій половині року. Це ідеальний час, щоб діяти, виявляючи при цьому обережність.

Телець

Тельці, яких Мессінг вважав дуже рішучими і впевненими в собі особистостями, що володіють хорошою інтуїцією, яка допомагає їм по життю, в 2021 році будуть дуже щасливими в фінансовому плані. Найбільш сприятливими місяцями стануть січень, березень, квітень, серпень і вересень. Проблеми з грошима, якщо такі будуть траплятися, допоможе вирішити дотримання простих правил фен-шуй. В кінці весни і влітку слід уважніше прислухатися до власної інтуїції і тоді вдасться змінити на краще своє життя і стати багатшим.

Лев

Представникам цього знака, яких Вольф Мессінг любив за те, що вони впевнені в собі і в своїх діях, ніколи не йдуть на поводу у інших людей, а також мають гарну інтуїцію і силою волі, слід постійно очищати свій будинок від негативної енергії. Це дозволить в рідних стінах швидше відновлювати сили, що дуже важливо в умовах 2021 роки, якщо доведеться працювати вдома. Не можна допускати перевтоми, ефективно відпочивати і міняти обстановку. На початку літа Леви зможуть вирішити складну фінансову завдання або знайти вихід з непростої ситуації.

Скорпіон

На думку Мессінга, Скорпіони мають силу, яка не піддається поясненню багатьом людям, їм властива таємничість і загадковість. Для них цей рік почнеться зі сприятливого часу. Великі перемоги і удача в фінансовій сфері очікується до кінця весни. Влітку зірки не будуть такими прихильними, вирішити емоційні проблеми можна буде простою перестановкою меблів за правилами фен-шуй. Влітку можна буде відправитися в далеку подорож, а на початку осені змінити свою зовнішність, оновити гардероб та стиль.

Водолій

Водоліям, які привернули увагу Вольфа Мессінга своїми магічними здібностями, буде везти з самого першого дня 2021 року. Уповільнення в справах може наступити лише в середині літа і в жовтні, але з цим можна впоратися, якщо не панікувати. Рік Бика підходить і для дорогих покупок і для того, щоб з головою зануритися в роботу. При цьому важливо не забувати про інтереси сім'ї, про любов і відпочинок.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найсміливіші знаки Зодіаку і склали для них гороскоп на 2021 рік.