RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Шість жіночих знаків Зодіаку мають чоловічу енергетику - можуть звести з розуму і показати силу

Як стверджують астрологи, характер і темперамент людини залежать від конфігурації небесних тіл у момент її народження. А вже на формування тих чи інших якостей особистості впливають інші фактори і обставини життєвого шляху. Таким чином можна пояснити, чому деякі жінки мають сильний і вольовий характер - все залежить від зірок на небосхилі.

Про це пише портал "Яндекс.Дзен".

В сучасному світі багато дівчат і жінок виразно стали сильнішими духом, ніж чоловіки. Давайте дізнаємося, які жінки по знаку Зодіаку мають чоловічий характер.

Скорпіон

Представниць знаку Скорпіон називають "чоловіками в спідницях". Ці жінки завжди відчувають себе особливими, а тому щиро впевнені, що можуть вимагати від оточуючих всього і побільше. Скорпіони егоїстичні і не надто терплячі до чужих помилок: якщо ситуація вийде з-під контролю, вони позбудуться від неї, просто пішовши без краплі сумнівів і жалю.

При цьому жінка-Скорпіон вражає особливою простотою - у неї немає ні підступності, ні хитрості. Тому її прямі погляди на життя часто змушують її засмучуватися, якщо вона стикається зі зрадою, обманом або фальшю.

Чоловіки поряд з цими жінками часто почуваються щасливими тільки в тому випадку, якщо виконують всі забаганки своєї дами серця. Варто пам'ятати, що жінки-Скорпіони дуже мстиві, а тому рішення, що не схожі з її позицією, краще піднести завуальовано, щоб не нарватися на всю силу її характеру.

Діва

Діва не показує свої слабкості стороннім, а справжні почуття у неї приховані за байдужістю. Однак це не зовсім так: всі ходи Діва прораховує наперед. У цих жінок ідеально поєднуються жіночі та чоловічі якості, і вони прекрасно знають, коли застосувати владу і силу, а коли потрібні жіночі чари.

Діви люблять бути головними скрізь і завжди, а ось підкорятися не в їх стилі. При цьому жінки-Діви можуть швидко піднятися кар'єрними східцями, віртуозно обходячи конкурентів.

Така ж ситуація можлива і в родині: близькі вважають за краще не сперечатися з Дівою і слухаються її беззаперечно, адже все одно в результаті вийде так, як хоче вона.

Козеріг

Сила жінки-Козерога полягає в її цілеспрямованості - цій якості позаздрять багато чоловіків. Якщо Козероги чогось хочуть, вони цього обов'язково доб'ються. Вони рідко просять у когось допомоги для здійснення своїх планів і втілення в життя амбіцій. Їх самостійність - це їх сильна сторона, тому вони можуть робити абсолютно все.

Сила жінок-Козерогів в їх послідовності, наполегливості, розважливості і почутті відповідальності за своє життя і життя своїх близьких. Якщо Козероги чогось хочуть, вони це обов'язково отримають, але ніхто при цьому не залишиться в дурнях і ніхто не піде скривдженим. Єдиний мінус цих дам - вони важко впускають в своє життя нових людей, хоча це і мінусом назвати складно.

Лев

Левиці намагаються контролювати абсолютно все, їм до всього є діло і вони вимагають, щоб до їх думки обов'язково прислухалися. Цим жінкам настільки подобається бути лідером, що вони хочуть домінувати навіть в тих питаннях, які їх зовсім не стосуються: сила і влада їм потрібні як повітря.

Причому представниці цього знаку Зодіаку в критичних ситуаціях проявляють себе прекрасно: вони не панікують, зберігають витримку і блискавично знаходять вихід із ситуації. Левицям дуже добре підходять керівні посади.

Овен

Ці жінки володіють неймовірною енергетикою, вони дуже сильні ментально і психологічно, тому їх майже неможливо зламати докорами, погрозами і ультиматумами. Жінки-Овни настільки сильні, що їм вистачає витримки навіть прощати свого чоловіка, поважати його інтереси, часом відсуваючи свої на другий план.

Вільні жінки-Овни відрізняються умінням самостійно вибирати собі чоловіків. Їм не потрібні поради і чужі настанови. Вони не хочуть тішити своє самолюбство, тому якщо вони відмовляють чоловікові, то тільки тому, що він їм дійсно не подобається. Це мудрі жінки, які дуже цінують свою сім'ю, свої інтереси і можуть домогтися успіху відразу на двох фронтах - любовному і фінансовому.

Водолій

Чарівні жінки-Водолії мають багато чоловічих рис в своєму складному характері. Вони заповзятливі, амбітні, чудово володіють собою в складних ситуаціях. Представниці цього знаку вирішують свої проблеми послідовно, спокійно, без найменшої паніки. У цього знака надзвичайно потужна енергетика і величезна сила волі.

Дама-Водолій може спілкуватися з чоловіками на рівних, вона вважає за краще проводити час з представниками сильної статі, ніж в колі подруг.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи оприлюднили рейтинг найбільш ненадійних знаків Зодіаку. Ці люди не завжди є брехунами - вони просто зовсім не вміють стримувати своїх обіцянок.