RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

З понеділка попре: чотири знаки Зодіаку наступного тижня чекає фінансовий успіх

Наступного тижня, з 8 по 14 лютого, астрологи прогнозують складний у фінансовому плані період, проте чотирьом знакам Зодіаку посміхнеться грошова фортуна.

Відповідний горосокп опубліковано на сайті slovofraza.

Лев

До 12 лютого представники цього знака можуть ловити хвилю удачі в фінансових справах, яку принесе позитивна енергія планет. Можна витратити трохи зароблених грошей на себе - змінити стиль, зробити нову зачіску або придбати обновки з одягу.

Діва

Представникам цього знака потрібно прислухатися до власної інтуїції і стежити за знаками долі, тоді в фінансовому плані їм може крупно повезти. Варто підтримувати спілкування з людьми, які їх надихають, займатися спільною діяльністю, зокрема творчістю. Пощастить з грошима тим, хто часто перебуває в роз'їздах.

Терези

Правильний позитивний настрій, впевненість в собі допоможуть Терезам зірвати великий куш. Потрібно звертати увагу на всі пропозиції і цікаві думки від оточуючих, не варто ображатися на критику, а використовувати її для самовдосконалення.

Козеріг

Якщо у багатьох знаків Зодіаку триватиме проблемний період у фінансовій сфері, то справи Козерогів підуть тільки вгору. У представників цього знака буде багато енергії і сил для виконання будь-якої роботи, а зростання продуктивності буде винагороджено збільшенням заробітку. У Козерогів цього тижня загостритися "шосте чуття", вони зможуть генерувати нові, корисні ідеї.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи пророкували, що в останній місяць зими світила в небі сформують в небі один з найпотужніших грошових аспектів, скористатися яким зможуть представники більшості знаків Зодіаку.